Hotspot: Sugarless

Vermijd je suiker, gluten en/of koemelk? Dan kan het nog wel eens moeilijk worden om lekker ergens buiten de deur te gaan eten. Helemaal als je ook nog eens trek hebt in een gebakje, kan je het vaak helemaal wel shaken. Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven die hier rekening mee houden. Sugarless in Amsterdam West is er hier één van. Naar eigen zeggen is Sugarless de  eerste lunchroom in Amsterdam die zich specialiseert in luxe, dagverse, biologische lunches en sappen, vrij van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Wat ons betreft lekker voor iedereen!

Hotspot Amsterdam West Sugarless Hotspot Amsterdam West Sugarless

Steeds meer mensen zijn bewuster bezig met hun voeding. We vermijden suiker en kiezen waar we kunnen voor biologische producten. Dit betekent alleen niet dat je het niet nog steeds leuk vindt om gezellig ergens wat te gaan lunchen.  Zo ook Jennifer de Jong (Jaja, die brunette van de brutale meiden!!). Na een lange periode van verschillende gezondheidsklachten besloot ze voortaan gezond en biologisch te eten, zonder geraffineerde suikers. Vooral bij het eten buiten de deur bleek dit makkelijker gezegd dan gedaan. Zodoende besloot ze de lunch room Sugarless te openen.

Ik heb samen met mijn moeder echt heerlijk zitten smullen. Vooral de paleo taart viel heel erg in de smaak. Who needs sugar anyways?

Hotspot Amsterdam West Sugarless

Last but not least kan je bij Sugarless ook terecht voor een suikervrije high tea!

Locatie: Bilderdijkstraat 92, Amsterdam West
Meer informatie: de facebookpagina en de >website van Sugarless
Openingstijden: Di-Vrij: 9:30 tot 17:30, Zat 9:30 tot 17:30 en Zon 11:00 tot 17:00

p.s. de super leuke supermarkt Bilder & de Cleck vind je op loopafstand van Sugarless.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *