Lavinia Good Food | Een heerlijke gezonde hotspot

Deel met vrienden en familie

Lavinia Good Food
Lavinia Good Food is de perfecte hotspot voor iedereen die lekker buiten de deur wilt eten, maar dan wel graag gezonde opties op het menu ziet staan. Vegan, vegetarisch of glutenvrij? Dit is allemaal geen probleem bij Lavinia.

Lavinia Good Food interieur

Bij Lavinia zijn ze gek op ‘good food’ en dat is volgens henzelf eten dat zo puur mogelijk bereid is. Dus zonder onnodige toevoegingen, zoals bijvoorbeeld geraffineerde suikers. Dat vinden wij nou ook altijd heel fijn! Ze begonnen als lunchroom, maar inmiddels kun je er de hele dag terecht voor lekker eten.

Lavinia Good Food quinoa bowl Lavinia Good Food vegan soep

Het eten

De maaltijden staan bol van de groentes en de meesten zijn vegetarisch of zelfs vegan. Ga je met een verstokte vleeseter op stap of heb je ernstige vis ‘cravings’, wees gerust, daar vind ik ook wat van terug op de kaart, al is het wel in de minderheid.

Wat kan je er zoal eten? Denk aan heerlijke bananenpannenkoeken, smoothie bowls, broodjes met avocado, spelt pizza met truffel, een goede soep of bijvoorbeeld een goed vullende quinoa bowl met vegan spek. Ook voor een lekker glas wijn of een cocktail zit je bij Lavinia Good Food goed.

Lavinia good food taartjes

Het menu wordt de hele dag door geserveerd, dus bestel gerust een ontbijtgerecht tijdens de lunch als jij daar trek in hebt! Naast het vaste menu hebben ze in de vitrines ook nog eens een hoop heerlijke salades en zoetigheden staan. Ook hier zijn er genoeg glutenvrije en vegetarische opties.

Locatie: Kerkstraat 176, Amsterdam Centrum & Amstelveenseweg 192, Amsterdam Zuid
Meer info: bekijk de website van Lavinia Good Food
Gratis Wifi: Ja/Nee

Let op, ze nemen geen reserveringen aan bij Lavinia Good Food. Is het vol in het restaurant in West? Probeer het dan zeker om de hoek bij Dignita.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close