Lentekriebels @ Mercatorplein

Mecatorplein Amsterdam West de Baarsjes Markt  Promo

We hebben al mogen genieten van heerlijk weer, maar 21 maart begint de lente echt. In de Baarsjes vieren ze aanstaande zaterdag het begin van dit nieuwe seizoen en de daarbij horende lentekriebels met een super leuke markt: De MercatorMarkt. Bij deze markt kun je terecht voor verse, biologische en originele producten en natuurlijk een hoop gezelligheid.

Mecatorplein Amsterdam West de Baarsjes Markt  Promo Mecatorplein Amsterdam West de Baarsjes Markt  Promo

De markt vindt plaats op het gelijknamige Mercatorplein, volgens sommigen ook wel het mooiste plein van Amsterdam West! En is meer dan een markt alleen. Het is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Op het plein vind je ook een van onze favoriete hotspots in Amsterdam West: Café Zurich!

Op de markt kun je terecht voor heerlijke producten, zoals bijvoorbeeld brood van het Vlaamsch Broodhuys, honing van de imker en kaas van Noord-Hollandse koeien. Hoewel er heel veel lekkers te koop zal zijn, is de MeractorMarkt geen pure foodmarkt. Ze verkopen er nog veel meer en er zullen ook zat kraampjes zijn met duurzaam geproduceerde producten.

Voor kinderen is er altijd wel iets te doen, denk aan een reuze-sjoelbak (hoezo alleen voor kinderen ;)), een poppentheater of een knutselworkshop. Kunnen de ouders lekker verder winkelen, terwijl de kids bezig worden gehouden. Ook prettig voor het kindervrije publiek: stukken minder jengelende, verveelde kinderen om je heen! Ik zeg win win!

Mecatorplein Amsterdam West de Baarsjes Markt  Promo

De MercatorMarkt is ook  leuk voor iedereen die niet in de buurt woont. De organisatie van de MercatorMarkt is van mening dat de etenwaren die worden verkocht op de markt vers zijn en op een duurzame manier bereid worden. Daarbij moeten ze ook nog eens super lekker zijn. Kijk, daar kunnen wij het bij Flying Foodie alleen maar mee eens zijn. Wij zullen zeker proberen een kijkje te nemen!

Locatie: Mercatorplein, Amsterdam West
Meer informatie:  de website en Facebookpagina van de MercatorMarkt
Datum: 21 Maart

p.s. kun je 21 maart niet? 18 april is de volgende editie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *