Leukste sky bars in Bangkok

Deel met vrienden en familie

Bangkok staat bekend om het grote aantal sky bars, maar ik wil je graag voorstellen aan de, naar mijn mening, leukste sky bars in Bangkok: Red Sky en Park Society.

Red Sky Sky bar Bangkok

Leukste Skybar Bangkok Thailand Red Sky

Leukste Skybar Bangkok Thailand Red Sky

Leukste Skybar Bangkok Thailand Red Sky
De Red Sky is één van de nieuwste sky bars van Bangkok, midden in het shopping district Siam. De Red Sky Bar bevindt zich bovenop het Centara Grand Hotel, dat hoort bij het winkelcentrum Central World. Doordat hij relatief nieuw is, is de sky bar nog niet zo bekend en niet heel erg druk. Zo heb je hier een grote kans op een zitplek met een goed uitzicht. En dat uitzicht mag er zeker wezen vanaf de 55e (!!!) verdieping. De bar gaat helemaal rondom, dus je kunt mooi een plekje uitzoeken met je favoriete uitzicht over Bangkok.

De cocktails zijn wel wat duurder dan normaal, maar dat had je denk ik wel al verwacht bij een sky bar. Rond zonsondergang is het happy hour bij de Red Sky. Je moet er wel twee drankjes per persoon bestellen, je mag ze helaas niet met z’n tweeën delen.

De sky bar en het hotel liggen een beetje verscholen in het Central World complex. Kun je het niet vinden, spreek dan gerust één van de medewerkers aan van het winkelcentrum, ze helpen je erg graag. Wij werden zelfs per golfkar door de mall naar het hotel gebracht. Eenmaal bij het hotel aangekomen, neem je eerst een lift naar de lobby om vervolgens daar over te stappen op een andere lift die je naar de top brengt. Het kan wat frisser zijn door de hoogte en de wind, dus neem een sjaal of vestje mee 😉

Locatie: Centara Grand at CentralWorld 56F
Openingstijden: Dagelijks van 18:00 – 1:00
BTS halte: Siam of Chit Lom

Park Society Sky bar Bangkok
Best Skybar Bangkok Parksociety Sofitel So Thailand Leukste Skybar Bangkok Parksociety Sofitel So Thailand Leukste Skybar Bangkok Parksociety Sofitel So Thailand

Park Society is de rooftop bar van het Sofitel So Hotel. Het is heerlijk toegankelijk en de prijzen zijn, zeker in vergelijking met andere rooftop bars, zeer goed te doen. De sfeer is er erg relaxt, een beetje Ibiza-achtig met relaxte zitjes. Als je wat wilt eten hebben ze een heerlijk bar menu; de hapjes beginnen rond de 1000 Bath dus dat is opzich wel prijzig. Toch is dit één van de beter betaalbare sky bars van Bangkok, een glas wijn begint al vanaf de 290 Bath

Het uitzicht van deze sky bar in Bangkok is vooral gericht op het Lumphini Park en de kantoren van Sathorn. Gelegen op de 29e verdieping, wat na de 55e verdieping van Red Sky laag lijkt, maar het uitzicht is er prachtig. Ik vind zelfs dat je, doordat je wat lager zit, meer details kunt zien.

Locatie : 2 North Sathorn Road Bangrak Bangkok, Thailand
Openingstijden: Dagelijks van 17:00 – 2:00
Metro halte: Lumphini (bij Sala Daeng kun je overstappen vanaf de BTS)

En de sky bar van The Hangover dan?

Bangkoks meeste bekende sky bar is ongetwijfeld de Lebua Sky Bar uit The Hangover II, met zijn grote gouden koepel. Naar mijn mening is deze sky bar een beetje slachtoffer geworden van zijn eigen bekendheid; ze hebben er zelfs een Hangovertini. Het is er vaak erg druk, waardoor je helemaal niet zo relaxt van het uitzicht kunt genieten. De prijzen van de nogal waterige cocktails liggen daarnaast behoorlijk hoog. Zelf zou ik deze sky bar dus overslaan!

En, zijn jullie wel eens in een sky bar geweest in Bangkok?

 

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Ik vertrek over anderhalve week naar Bangkok en ben heel erg benieuwd naar de stad. De skybars ga ik denk ik wel overslaan, lijkt me veeeel te duur :/
  Heb je nog andere – goedkopere (food)tips voor in Bangkok?

  groetjes

  1. Mariska Author says:

   Hi Silvy, Ik zou zeker naar de buurt Ari gaan (skytrain station heet het zelfde). Daar heb je super veel heerlijke street food en er zitten ook leuke hippe (hipster) tentjes. Verder kan je in de mal Siam Paragon in de kelder heel leuk en goedkoop eten.

   Heel veel plezier in Bangkok! Het is echt geweldig. Ik heb op mijn blog onder het kopje reizen>thailand nog meer leuke post staan.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close