Lotte World: een spektakel in Seoul

Deel met vrienden en familie

Lotte World in Seoul is het grootste indoor pretpark ter wereld. En of dat nog niet genoeg is, hebben ze er ook nog eens een outdoor gedeelte. Combineer dit met het Aziatische gevoel voor entertainment en je begrijpt dat dit een spektakel is dat je niet wilt missen tijdens een bezoek aan Seoul. Kijken jullie mee?

Lotte World Seoul Pretpark Lotte World Seoul Pretpark Lotte World Seoul Pretpark Lotte World Seoul Pretpark
Lotte World is echt enorm: alleen het indoor gedeelte neemt al vier (!!) verdiepingen in beslag. Helemaal onderaan vind je een enorme ijsbaan, waar je heerlijk kunt schaatsen en op de bovenste verdieping rijdt een heuze monorail rond met daarin een 4D film. Ook kan je er in een achtbaan en een enorm schip (die op zijn hoogste punt bijna het dak raakt…)

Je kunt de attracties zo gek niet bedenken of ze hebben het staan.. en dat allemaal binnen. Let bij het kopen van de kaartjes wel goed op, je mag namelijk niet met alle kaartjes overal in.

Lotte World Seoul Pretpark

Lotte World Seoul Pretpark

Er is genoeg vermaak voor alle leeftijden. Er worden regelmatig entertainment shows gegeven waar iedereen het podium betreedt in de gekste pakjes. Hoewel mijn Koreaans niet verder kwam dan een paar simpele woorden, vond ik het alsnog fascinerend om naar te kijken. Heerlijk hysterisch allemaal met die Koreaanse gil stemmentjes!

Als je klaar bent met je ogen uit kijken en al het vermaak binnen, dan kun je ook nog eens naar buiten! Het deed ons een beetje denken aan Disneyland, vinden jullie ook niet? Maar dan wel zonder de voor ons bekende Disney figuren.

Lotte World Seoul Pretpark Lotte World Seoul Pretpark

Lotte World is een absolute aanrader voor die dagen dat het wat minder weer is in Seoul. Super leuk als je kinderen mee hebt, maar ook zonder kun je je echt uren vermaken.

Ga je pas na 16:00 bij Lotte World naar binnen, dan zijn de kaartjes een stuk goedkoper: ongeveer 75% van de prijs! En dat terwijl het park tot laat open is (22:00/23:00).

Locatie: 240, Olympic-ro, Songpa-gu, Seoul
Meer informatie:  Website Lotte World
Openingstijden: Ma-Do 9:30-22:00 en Vr-Zo tot 23:00
Kosten: 13,000 tot 48,000 Won (afhankelijk van je leeftijd en soort toegang)

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close