Arthur’s Recensie: Ron Gastrobar

Deel met vrienden en familie

Review Ron Gastrobar uitslag

Mariska kan altijd erg lachen om mijn restaurant recensies. Ze heeft haar favoriete tafelgenoot daarom gevraagd of hij, wanneer hij weer eens uit eten gaat, een recensie voor Flying Foodie wilt schrijven. Ik zal dat zeker gaan doen! Vandaag schrijf ik een recensie over Ron Gastrobar

Ik ben altijd al gek geweest op tapa’s, shared dining, mezzes etc. Verschillende hapjes, steeds wat anders in je mond. Toen ik te horen kreeg over Ron Gastrobar, was ik gelijk enthousiast: dit was een concept voor mij! Bij Ron Gastrobar zijn vrijwel alle gerechten 15 euro en van het formaat tussengerecht. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel en hoe snel je wilt eten. Er wordt ook niet raar gekeken, als je er bijvoorbeeld maar twee besteld. Naast deze gerechten, staat er nog een aantal grote, houtskool gegrilde, stukken vlees voor 2 op de kaart. Misschien iets voor de volgende keer, maar deze keer begonnen we met de hapjes. Sinds gisteren heb ik in ieder geval spijt niet eerder te zijn gegaan: wat een feest!

Ron Gastrobar

Maris en ik zijn altijd gewend alle gerechten te delen. We zoeken dus meestal ook samen wat uit. We begonnen met de steak tartaar en de sushi van seizoen groente. Beiden waren gelijk een schot in de roos, heerlijk! Even daarvoor trouwens al lekker knapperig brood met boter en wat Amsterdamse uitjes gekregen. En wat zaten we lekker op het terras buiten!

Ron Gastrobar Spareribs

Als tweede ronde kozen we voor de Waygu burger en de spare-ribs met huisgemaakte sambal. De burger was heel lekker, maar de ribbetjes waren uitmuntend. Echt fantastisch en ook zeker geen kleine portie! Mals en smaakvol, beste ribs ooit! En let op de details: de botjes waren er al af, dus het eet ook nog eens super makkelijk!

Vervolgens nog de desserts: bloemendessert en Ron’s surprise ei. Beiden mooi opgemaakt, smaakvol en gewoon erg goed.

Nog een special note over de bediening, die heerlijk ontspannen en absoluut niet stijf is. Het brood, en de fantastische uitjes (!!), werden netjes bijgevuld. Er zat een ontspannen tijd tussen de gerechten en er wordt je niets opgedrongen. Er is keuze uit veel wijn, en die begint op hele nette prijzen.

Eten: 9,5
Service: 9
Decor: 9

Zou ik er nog eens heen gaan: Absoluut! Het liefst morgen weer 😀

Ron Gastrobar

Meer info: Website Ron Gastrobar
Locatie: Sophialaan 55, Amsterdam
Kosten: 15 euro per gerechtje en 9 per toetje. Wij hadden aan twee gerechtjes en één toetje genoeg.

Maris bij Ron Gastrobar

Wij waren zo tevreden over Ron Gastrobar dat het wat ons betreft ook een echte Amsterdamse Hotspot is!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close