Slowth: een Aziatische hotspot in Amsterdam Zuid

Deel met vrienden en familie

Slowth menu Amsterdam ZuidMet Slowth is Amsterdam Zuid een Aziatische hotspot rijker die niet zou misstaan in Singapore. Hoewel het tegenwoordig in Amsterdam stikt van de leuke brunch hotspots, is Slowth echt de moeite waard om heen te gaan. Ik ga je vertellen waarom.

Slowth gezonde low carb lunch slowth hartige kaas pannenkoeken

Binnenkomend bij Slowth ervaar ik een golf van herkenning. De inrichting doet mij erg denken aan de hippe hotspots die ik heb bezocht in Aziatische steden, zoals Singapore en Bangkok. Bij het bekijken van het menu wordt dit gevoel alleen maar versterkt.

Als je niet naar buiten kijkt, kun je hier gewoon doen alsof je in Azië aan het brunchen bent.

Alle brunchgerechten hebben een Aziatisch en voornamelijk Taiwanees tintje. Zo zijn de pannenkoeken hier lekker dik en fluffy (ze doen mij denken aan Japanse hotcakes), kun je gaan voor hamburgers die op een zwart broodje geserveerd worden (zoals in Tokyio!) en hebben ze heerlijke gezonde quinoa bowls.

Matcha Cappuccino Slowth

Uiteraard mogen de Aziatische drankjes ook niet op het menu ontbreken. Zowel warm als koud. Zelf ging ik voor de Matchacinno (een matcha cappuccino) die erg lekker is als je gek bent op bitter. Als je nog plek over hebt in je buik, probeer dan ook zeker eens een Taiyaki. Dit is een soort van cake/koekje in de vorm van een vis, gevuld met een zoete rode bonen pasta. Klinkt raar, maar is erg lekker!

Slowth terras Amsterdam ZuidDe naam Slowth is de combinatie van Slow en Sloth en je krijgt hier ook daadwerkelijk een relaxt gevoel. Niet omdat het personeel langzaam is, maar omdat ze je helemaal zelf je tempo laten bepalen.

Locatie: Baarsstraat 3, Amsterdam Zuid
Openingstijden: dagelijks van 9:00 tot 17:00
Meer info: bekijk de Facebookpagina van Slowth
Gratis Wifi: Ja/Nee

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close