SNCKBR | Gezonde hotspot in de Pijp

SNCKBR gezonde hotspot de pijp amsterdam interieur
UPDATE: PERMANENT GESLOTEN Soms wil je gezond, maar ook lekker, hip en gezellig eten. Bij SNCKBR kan het allemaal. SNCKBR is de nieuwe gezonde hotspot in de Pijp in Amsterdam.

Je zou het bij de naam misschien niet verwachten, maar SNCKBR is een heerlijke nieuwe én gezonde hotspot in de Pijp. En je kunt er ook nog eens terecht van BRKFST tot LT NGHT (van ontbijt tot lang na het avondeten). Het enige nadeel? Het menu staat zo bomvol met gezond lekkers, dat kiezen bijna onmogelijk is!

De moderne inrichting staat vol met planten (in fantastische bakken!), waardoor je jezelf in een soort urban jungle waant. Ze hebben zelfs een snackmuur à la Febo, maar dan gevuld met fruit!

SNCKBR Gezonde hotspot de pijp amsterdam zuid
SNCKBR gezonde hotspot amsterdam Zuid de Pijp

Op het menu van SNCKBR wordt niet alleen aangegeven of een gerecht vegetarisch of vegan is, maar ook hoeveel calorieën je maaltijd, snack of hapje je op gaat leveren. Zelf vind ik de fishie flatbread echt een super aanrader! Echt het perfecte flatbread met heerlijke zalm.
SNCKBR menu hotspot amsterdam zuid de pijp vegan

Bij SNCKBR nemen ze geen reserveringen aan. Ze hebben wel een fijne bar waar je kunt wachten tot er een tafeltje voor je vrij is. Zit het echt helemaal vol en wil je niet wachten? Dan heb ik nog wel wat andere leuke hotspots voor je in de buurt!

Locatie:Van Woustraat 34-36, De PijpAmsterdam Zuid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *