Street Art Gent

Deel met vrienden en familie

Wanneer ik aan Gent dacht, kwam er vanalles bij me boven. Oud lief klein stadje, kronkelende straatjes met keitjes, mooie kerken en kathedralen, wafels, frietjes met stoofvlees.. Het laatste dat ik had verwacht in Gent te vinden, was toch wel street art. Toch is ook in Gent genoeg mooie street art te vinden en zelfs van één van mijn favoriete street artiesten!

Street Art Gent Ghent Belgie    Street Art Gent Ghent Belgie Street Art Gent Ghent Belgie

 

Street Art Gent Ghent Belgie

De Werengarenstraat is een top locatie om street art te spotten in Gent. De hele straat zit namelijk van top tot teen onder de street art. Niet allemaal even mooi natuurlijk. Helaas zitten er ook de nodige tags tussen, maar er zitten echt pracht-exemplaren tussen.

Street Art Gent Ghent Belgie Street Art Gent Ghent Belgie Street Art Gent Ghent Belgie   Street Art Gent Ghent Belgie

Van deze papagaai was ik zelf onder de indruk. Wat prachtig gedaan zeg! Ik zou dit zo in mijn huis willen hebben hangen.

Street Art Gent Ghent Belgie

Bovenstaande street art is van de artiest Roa, waarvan we ook al een prachtwerk in Berlijn spotte. In Gent kan je meerdere werken van Roa spotten. Deze held met de spuitbus komt namelijk uit Gent! Ik ben altijd onder indruk van zijn werk, zoveel details! Daarbij maakt hij de laatste tijd ook vooral legale street art, dus met toestemming van eigenaar van de muur. Wel zo netjes :).

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Ik vind dat altijd zo knap hoe ze dat maken!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close