Budget Hotspot The Kitchen @ The Studenthotel

Deel met vrienden en familie

Budget hotspot the studenthotel the kitchen

Als afsluiting van de budgetweek heb ik nog een budget hotspot voor jullie. Mijn eerste gedachten gingen uit naar iets zoals een shoarmatent of snackbar. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor iets dat meer lijkt op onze voorgaande hotspots, maar dan in een budget versie. Het bij het Studenthotel horende restaurant / café The Kitchen biedt maaltijden aan vanaf 5,95 euro. Mooi voor die dagen dat je wel zin hebt om gezellig uit eten te gaan, maar je budget iets duurs niet toestaat. Laat je niet misleiden door de naam, iedereen is hier meer dan welkom, niet alleen studenten.

The student hotel the kitchen budget hotspot Budget hotspot the studenthotel the kitchen

Het interieur is heel erg hip. Er staan lange tafels waar je met een grote groep terecht kan of gezellig aan kan schuiven bij anderen. Er zijn ook genoeg losse tafels en aparte zitjes. Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Nou moet ik zeggen dat de lunch in verhouding niet zo goedkoop is als het diner. Voor de lunch gingen wij voor een noodle soep en een warm broodje ham met mozzarella. Allebei erg lekker.

Ik had verwacht dat de prijs van de daghap een lokkertje zou zijn en de rest van de maaltijden veel duurder zou zijn. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Het duurste gerecht was 7,95 euro. Zo kan je nog eens goedkoop uit eten! Het enige waar je aan kan merken dat het low budget is, is de bediening. Je moet zelf bestellen, je eten ophalen en je vaat opruimen. Met zulke goedkope avondmaaltijden is dit natuurlijk een kleine moeite.

 

Budget hotspot the studenthotel the kitchen

Ze accepteren geen cash, dus vergeet je pinpas niet!

Locatie: Jan van Galestraat 335, Amsterdam West, naast het Student Hotel
Meer informatie: Facebookpagina The Kitchen
Openingstijden: Die kan ik niet vinden, maar ik denk 7 dagen per week van ‘s ochtends tot ‘s avonds, aangezien de studenten hier ook kunnen eten!
Kosten: Budget; Vanaf 5,95 voor een hoofdmaaltijd!

 

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Oh, dat is echt een goede tip en het broodje ziet er ook absoluut niet mager uit!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close