T’s Bites & Wine: Trendy Wijnbar in Amsterdam West

Wijnbar Amsterdam West T's Bites and Wine Hotspot

UPDATE: DEFINITIEF GESLOTEN Amsterdam West wordt steeds leuker en hipper en nu zit er zelfs een hele leuke Wijnbar! Met de komst van T’s Bites & Wine breidt het, toch al fantastische, horeca aanbod zich in dit stadsdeel nog verder uit. Heerlijk genieten van lekkere wijnen en hapjes, zonder dat je aan het einde van de avond een half maandsalaris op de tafel hoeft achter te laten.

Wijnbar Amsterdam West hotspot flying foodie cityguide
Wijnbar Amsterdam West T's Bites and Wine Hotspot

Hoewel mijn vrienden en ikzelf gek zijn op wijn, zul je ons niet zo snel in een wijnbar vinden. Waarom niet? De wijnbars die wij toe nu toe kennen zijn vaak te stijf, te saai, te chique en eerlijk is eerlijk, te duur naar onze smaak. Gelukkig is daar met de komst van T’s Bites & Wine wat verandering in gekomen. Anders dan bij veel andere wijnbars in Amsterdam, kun je bij T’s Bites & Wine al terecht voor een glas wijn vanaf 3,50 euro. Een hippe wijnbar in Amsterdam West.

De inrichting is zeer trendy en het personeel is lekker vlot, maar daarnaast ook heel erg vriendelijk en beleefd. Als je met de eigenaresse Tanja praat, kun je echt merken dat ze gek is op goede wijnen. De wijnen die geschonken worden komen uit alle streken van de wereld. De wijnkaart is wisselend en veel wijnen zijn per glas te verkrijgen. Alle open wijnen zijn ook nog eens per half glas te verkrijgen. Fijn als je meerdere wijnen wilt proberen, of gewoon wat minder wilt drinken op een avond. Mocht je helemaal niet willen of kunnen drinken, dan zijn er ook een aantal alcoholvrije opties.

Wijnbar of restaurant?

T’s Bites & Wine is officieel geen restaurant, maar een wijnbar. Toch kun je er prima eten. Ze hebben een super leuke kaart, met allemaal hapjes en kleine gerechtjes, waarbij je natuurlijk de perfecte wijn geadviseerd kunt krijgen. Je krijgt dus een soort van shared dining ervaring; iets dat je steeds vaker ziet in Amsterdamse restaurants.

Wijnbar Amsterdam West T's Bites and Wine Hotspot

Wijnbar Amsterdam West T's Bites and Wine Hotspot

Behalve voor gewoon een lekker wijntje met een bijpassend hapje of gerecht, kun je bij T’s Bites en Wine ook terecht voor een wijnproeverij of een High Wine. Dat is dus een soort van High Tea, maar dan met wijn in plaats van thee… Hoe goed klinkt dat?? Mij zien ze er zeker terug!

Locatie: Kinkerstraat 53, Amsterdam West
Openingstijden: Di, wo & zo 11:00 – 23:00. Do – Za tot 1:00!
Gratis Wifi?: Ja/nee

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *