Wagamama opent op Amsterdam Centraal!

Deel met vrienden en familie

Wagamama Amsterdam Centraal Station yakatori Duck

Wagamama opent op Amsterdam Centraal! Bij de nieuwe locatie van Wagamama op Amsterdam Centraal kun je heerlijk genieten van een goed betaalbare Aziatische maaltijd met uitzicht op het IJ!

Wagamama Amsterdam Centraal Station IJ vleugel

Wagamama Amsterdam Centraal Station Aziatische Keuken

De Aziatische restaurantketen Wagamama is al te vinden op drie locaties in Amsterdam (Amstelstraat, Max Euweplein en het Zuidplein), maar nu werd het dan eindelijk tijd voor het eerste restaurant in Nederland op een station: Wagamama Amsterdam Centraal Station. De nieuwe IJ hal van Amsterdam Centraal Station bleek een prima locatie te zijn. Deze nieuwe locatie is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open, dus je kunt er voor het eerst ook terecht voor ontbijt! Dit betekent dat ze een heel nieuw ontbijt menu hebben. Daarnaast staat er op het normale menu een aantal nieuwe gerechten, die exclusief zijn voor de locatie op Amsterdam Centraal.

Zelf ben ik al jaren bekend met Wagamama en fan van het concept. Voor iedereen die er nog niet bekend mee is: Wagamama is een Aziatische restaurantketen waar je terecht kunt voor heerlijke Aziatische maaltijden zoals ramen, curries, tepanyaki en donburi . Wat mij betreft zit Wagamama tussen een fastfoodketen en een restaurant in. Relaxter en smaakvoller dan fast food, maar goedkoper en sneller dan een restaurant.

Behalve de Wagamama openen er nog veel meer nieuwe restaurants en winkels in de nieuw hal van Amsterdam Centraal station. Zo komen er bijvoorbeeld een Starbucks, hamburgerzaak De Burgerij, de Lush (!!!), Kiko, Victoria’s Secret en nog veel meer. Zeker de moeite waard dus om even langs te lopen, als je toch in de buurt bent.

Wagamama Amsterdam Centraal Station Aziatische Keuken

Locatie: Wagamama Amsterdam Centraal Station (nieuwe IJ hal)
Openingstijden: Dagelijks van 7:00 tot 23:00
Meer info: de website van Wagamama

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Simone says:

    O nice! Ik ben fan van wagamama. Ben er eigenlijk al een hele tijd niet meer geweest. Vroeger ging ik steevast met een vriendin even lunchen bij Wagamama. Lekker, snel en toch ook redelijk gezond. Top dat ze nu op het station komen. 🙂

  2. ik houuu van wagamama! ik ben er in antwerpen geweest, zo lekker!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close