Zoete zuivel hotspot in de Pijp: Yoghurt Barn

Deel met vrienden en familie

Zoete zuivel hotspot in de Pijp; Yoghurt Barn

Op 14-06-2023 is Yoghurt Barn B.V. te Culemborg (Gelderland) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard.
Een yoghurt hotspot? En dan ook nog eens gevestigd in de hippe buurt de Pijp. Zijn jullie ook al op de super gezonde wagen gesprongen? Haha nee hoor, de Yoghurt Barn is gewoon echt super leuk!  Nieuwsgierig waarom?

Zoete zuivel hotspot in de Pijp; Yoghurt Barn

Zoete zuivel hotspot in de Pijp; Yoghurt Barn

Het concept van de Yoghurt Barn doet mij een beetje denken aan dat van de Swirl, maar dan gezonder 😉 Je kiest eerst één van de verschillende yoghurts (mager, boeren of hangop) en daarna kies je toppings. Bij de toppings heb je flink wat keuze uit fruit (o.a. aardbei, kiwi, frambozen), zaden, pitten en hipster superfoods en daarnaast nog smul opties, zoals bijvoorbeeld Bastogne koekjes, brownies en jam. Je kunt zelf dus kiezen hoe gezond je je yoghurt wil hebben.

Voor de mensen die wat meer haast hebben of al die keuzes niet aan kunnen (jup, that’s me) hebben ze ook een aantal voorgeselecteerde yoghurts. Makkelijk en super lekker!

Zoete zuivel hotspot in de Pijp; Yoghurt Barn

Ben je op zoek naar een hotspot voor een High Tea, maar heb je niet zoveel behoefte aan de grote hoeveelheid ongezonde zoetigheden die daarbij kunnen komen? Ook in dat geval is de Yoghurt Barn  een uitstekende plek. Bij de heerlijke yoghurts, het fruit en de broodjes serveren ze thee van de Tea Bar.

Vind je het een beetje te warm voor gewone yoghurt? Dan kun je er ook terecht voor Frozen Yoghurt! En daarnaast natuurlijk voor heerlijke koffie, thee en sapjes. De verse croissantjes en brownies zijn ook aan te raden :D. Lekker op het terras met je bolletje in de zon!

Zoete zuivel hotspot in de Pijp; Yoghurt Barn

Wij vinden de Yoghurt Barn een heerlijk verfrissende hotspot en komen zeker vaker langs!

LocatieEerste van der Helstraat 80, de Pijp, Amsterdam Zuid
Openingstijden: Dagelijks van 8:00 tot 18:00, zaterdag en zondag tot 19:00

p.s. de Yoghurt Barn zit ook in Utrecht!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Dalinka says:

  Ik hou echt van de yoghurt barn. De high tea is echt super daar. Ook weer eens wat anders dan een normale high tea met standaard sandwiches, gebak en bonbons.

  Leuke blog trouwens! Hierbij een nieuwe volger:-)

  1. Mariska Author says:

   Ja, ze zijn leuk hè? Van mij mogen er meer van dit soort tentjes komen.

   Dankjewel voor het lieve compliment 🙂 !

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close