5 x lekkere bubbels onder de 10 Euro

Deel met vrienden en familie

De feestdagen komen eraan en dus is het weer tijd voor bubbels. Persoonlijk ben ik gek op Champagne, Prosecco en Cava’s, maar ze zijn niet altijd even betaalbaar. Ben jij op zoek, maar geef je liever niet teveel uit, dan heb ik 5 budget opties voor je.

Freixe­net Cor­don Ne­gro Brut

freixenet-cordonnegro-brut-onder-de-10-euro
De eerste fles bubbels is een Freixenet. Niet de meest zoete, maar zeker ook niet heel droog. Vrij neutraal, maar wel op een goede manier. Heel goed dus voor voor de beginnende wijn/bubbel drinker. Door zijn neutrale smaak past hij goed bij vrijwel alle soorten hapjes.

Prijs: rond de 8 Euro
Te koop bij: o.a. Albert Heijn en Gall & Gall

Marina Espumante

marina-espumnante bubbels
Marina Espumante is een licht zoetige mousserende wijn uit Spanje (Alicante om precies te zijn). Fris instapmodel. Je maakt met deze bubbels gemakkelijk een lekkere cocktail met perzik en tijm.

Prijs: 8 à 9 Euro per fles
Te koop bij:
verschillende online slijterijen

Barefoot Bubbly

barefoot rose bubbels
Roze bubbels, waarom ook niet? Barefoot heeft een lekkere in haar assortiment. Niet alleen de kleur is zoet, de smaak van de bubbels ook. Heerlijk verfrissende aperatif.

Prijs: 9 à 10 Euro per fles
Te koop bij:
verschillende online slijterijen

Copa Sabia

Copa Sabia Cava bubbels van de hema gouden fles
De volgende fles bubbels komt voor een aantal van jullie misschien uit onverwachte hoek, maar deze vind je bij de Hema! Ook deze bubbels zijn een beetje zoet en zullen bij jou en je gasten snel in de smaak vallen. Eens in de zoveel tijd komt de Hema met Special Edition flessen, die er nog feestelijker uitzien!

Prijs: 7,50 Euro
Te koop bij: Hema

So­la­tio Vi­no Friz­zan­te Pro­sec­co DOC

Solatio Prosecco

De Solatio Vino Frizzante Prosecco vind je eenvoudig bij de Albert Heijn. Een wat drogere wijn. Meer smaak dan de iets goedkopere Solatio Vino Frizzante Bianco, die er vlak naast staat, dus let op welke je meeneemt.

Prijs: 5 à 6 Euro per fles
Te koop bij: 
Albert Heijn

 

 

5 bubbels onder de 10 euro

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close