Boek Review: Hallo Paleo

Deel met vrienden en familie

Hallo Paleo

Behalve te speuren naar informatie op het internet, heb ik ook een boek besteld. Ik kwam twee Nederlandse boeken over Paleo tegen. Hallo Paleo!!! (en dat zeg ik in mijn hoofd dan in de “Hallo Jumbo” stijl) van Willeke Linneman sprak mij het meest aan, dus die heb ik besteld. Ik heb het boek gelezen en voor jullie gereviewed.

Illustraties

Het boek is volop versierd met vrolijke plaatjes. Zelf dacht ik dat de schrijfster haar zoon of dochter de tekeningen had laten maken. Toen ik in de colofoon van het boek keek, kwam ik er echter achter dat de vormgeving gedaan is door Studio Baard..oeps… Persoonlijk vind ik ze net even te kinderachtig, maar opzich niet storend. Ze zijn wel erg vrolijk en houden het allemaal lekker luchtig.

Hallo PaleoHallo Paleo

Uitleg over Paleo

“Hallo Paleo” geeft een goede basis introductie van Paleo. Het leest lekker weg, en het wordt niet te technisch. Behalve over Paleo, vind je er ook informatie in terug over superfoods en kruiden met bijbehorende perks (voordelen).

Recepten

Er staan echt SUPER veel recepten in “Hallo Paleo” . Veel meer dan ik had verwacht. Waar ik dacht dat het vooral een boekje met informatie over Paleo was met een paar recepten, staat het boordevol. Pagina 34 tot 109 zijn gevuld met recepten. De recepten zijn allemaal vrij kort en eenvoudig. De ingrediënten zijn gelukkig heel erg toegankelijk.

Conclusie

“Hallo Paleo” is wat mij betreft een leuk boek voor de beginnende Paleo-eter en voor iedereen die nieuwsgierig is. Het legt duidelijk uit over het hoe en wat van Paleo en bevat veel leuke recepten. Mensen die al langere tijd met Paleo bezig zijn, zullen er denk ik weinig aan hebben.

Hallo Paleo

“Hallo Paleo” is onder andere te koop bij bol.com, maar omdat hij daar niet snel leverbaar was heb ik hem op hallopaleo.nl besteld.

Binnenkort is er een win-actie op mijn blog, waarbij je dit boek kunt winnen! Hou mijn blog dus in de gaten de komende tijd!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

    1. Hou de site in de gaten want volgende week heb ik een winactie met dit boek 🙂

  1. Leuk kookboek! Staan er ook mjum recepten in? Leuk review hoor!

    1. Jazeker! En ze zijn ook nog een allemaal vrij simpel.

  2. Dit lijkt me echt een heel leuk boek!

    1. Vanmiddag maak je kans om dit boek te winnen op mijn blog 🙂

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close