Hello Fresh

Deel met vrienden en familie

Hello Fresh

Boodschappen doen kan heel leuk zijn, maar het kost best veel tijd en het kan een hoop irritatie opleveren. Denk aan die oude omaatjes die hun kleingeld helemaal gaan uittellen aan de kassa, spullen die je niet kan vinden, schappen die leeg zijn en de supermarkt die net gesloten is wanneer je net uit je werk komt. En soms wil je gewoon het huis niet uit. Hello Fresh heeft hier een oplossing voor, een foodbox met verse producten die thuis bij je wordt bezorgd! Lees verder en dan leg ik je uit wat het is, hoe het werkt, laat ik jullie mijn laatste Hello Fresh box zien en heb ik een kortingscode voor 20 euro (!!!) korting op je eerste box!

Hoe werkt Hello Fresh

Hello Fresh heeft vier soorten boxen:

 • De original box – zowel vlees, vis als vegetarisch
 • De veggie box – geheel vegetarisch
 • De topsport box – voor topsporters
 • en de fruitbox – alleen fruit, dient meer als extra, niet als volledige maaltijden

Als je een abonnement bij Hello Fresh neemt, krijg je elke week een doos vol verse en gezonde producten thuis bezorgd. De boxen worden ‘s avonds bezorgd. Op de meeste plekken in Nederland wordt de box op maandag bezorgd, anders wordt het dinsdag. Je kunt kiezen of je een doos met drie of vijf maaltijden wilt ontvangen.

Vrijdags krijg je alvast een e-mail met een sneak preview van een van de gerechten die je in de box kunt verwachten en een lijstje met spullen die je zelf ik huis zal moeten hebben. Vaak zijn het producten die ik standaard in huis heb. Denk aan olie, zout en peper. In het mailtje vind je ook een indicatie van hoe laat je de box ongeveer kan verwachten. Op de bezorgdag zelf krijg je nog eens een sms met de verwachte bezorgtijd. Hoe luxe is dat?

Zelf toevoegen HelloFresh

De bezorging

Op maandagavond komt dan eindelijk je box binnen. Deze zit bomvol heerlijke verse ingrediënten, waarvan de meeste biologisch zijn. Ze proberen zo min mogelijk gebruik te maken van plastic als verpakkingsmateriaal, tenzij het product het echt nodig heeft. De doos kun je de volgende keer weer aan de bezorger mee geven, dan recyclen ze hem voor je. Nog milieubewust ook.

hellofresh inhoud box

Behalve de ingrediënten vind je ook een receptenboekje in de box, met de recepten voor die week. Het boekje bevat altijd vijf recepten, ook als je de box voor drie dagen hebt besteld. Kun je altijd de andere recepten zelf nog een keer maken als het je wat lijkt. De recepten zijn simpel en tot nu toe altijd binnen 30 minuten te bereiden.

HelloFresh receptenboekje

Hoewel Hello Fresh een abonnement is, zit je er niet meteen voor een lange periode elke week aan vast. Na twee boxen kun je het abonnement geheel opzeggen. MAAR je kunt het ook gewoon aanhouden en pauzeren wanneer je wilt. Ik heb hem standaard op pauze staan en zet hem aan wanneer ik weer een box wil ontvangen.

De porties zijn echt heel erg ruim. Samen met mijn vriend hebben we altijd dik voldoende en mijn vriend is zeker geen kleine eter. Ik denk zelf dat je er makkelijk een vierde maaltijd uit kan halen.

Pompoen ravioli met tomatensalade.. en dat gewoon op een doordeweekse dag zonder boodschappen gedaan te hebben! Heerlijk!

Voordelen van Hello Fresh

 • Je hoeft geen boodschappen te doen.
 • Het wordt ’s avonds bezorgd.
 • Veel variatie in gerechten.
 • Verse producten & veel biologische producten.
 • Het zijn drie gerechten (je kunt natuurlijk ook kiezen voor 5), dus niet al je maaltijden worden bepaald.
 • Er zitten vaak producten bij die normaal gesproken lastiger te verkrijgen zijn, zoals heek en Brandt en Levie braadworst.

Het zou niet eerlijk zijn om alleen de voordelen op te noemen. Hoewel ik fan ben van Hello Fresh is er ook een aantal nadelen.

Nadelen van Hello Fresh

 • Je hebt geen eigen keuze.
 • Er kunnen dingen bij zitten die je niet lekker vindt.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een Hello Fresh box, dan heb ik de volgende kortingscode voor jullie: CCDDYN. Deze code geeft 20 euro korting op je eerste Original box. Een Original box kost 34 euro voor 3 gerechten voor één persoon, voor twee personen ben je 39 euro kwijt. Met de kortingscode betaal je dus maar 14/19 euro voor drie maaltijden en je hoeft er niet eens het huis voor uit.

Behalve de Original box (waar de kortingscode voor geldt), hebben ze ook een vegetarische box, een fruit box en een topsport box.  Voor meer informatie of het bestellen van de box kun je terecht op de Hello Fresh website

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. mmmm… ziet er goed uit! xx

 2. Cheers voor deze informatie! Ik ga het zeker proberen 😉

  1. Leuk! Hopelijk bevalt het jou ook zo goed.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close