Kerstcadeautips: Kookboeken

Deel met vrienden en familie

Kerstcadeau tip foodies kookboeken
Wat doe je een foodie cadeau? Nou, wat dacht je van een kookboek! Die doen het altijd goed. Mocht je niet weten welke, ik zet hier mijn favoriete kookboeken voor je op een rij!

Miljuschka’s food trucks

Kerstcadeau kookboek Miljuschka Food Trucks
Miljuschka’s food trucks is absoluut mijn favoriete kookboek van dit jaar en mag daarmee dus niet ontbreken in mijn lijst met Kerstcadeau tips. Ik schreef er zelfs een review over. Het ideale kookboek voor iedereen die gek is op eten dat zo kenmerkend is voor foodtrucks. Weinig ingrediënten, maar wel heel veel smaak. Het boek staat vol met prachtige foto’s van mijn favoriete food-fotograve Simone en is een ware lust voor het oog.

Klik hier om het boek te bekijken op bol.com

Jamie’s super food voor elke dag

Kerstcadeau kookboek jamie oliver super food

Eerlijk is eerlijk, ik heb een zwak voor alles wat Jamie Oliver doet. Als klein meisje inspireerde hij me al. Tot nu toe is geen enkel kookboek van hem mij tegengevallen. Met dit kookboek hoopt hij zijn lezers te inspireren gezonder te eten. Dit doet hij op zijn eigen kenmerkende wijze, met makkelijk recepten. Met zijn 312 pagina’s is dit een flink kookboek.

Klik hier om het boek te bekijken op bol.com

Chickslovefood – Het Skinny Six-Kookboek

Kerstcadeau kookboek skinny six

Wil je gezond eten, maar heb je geen zin om je jezelf helemaal te transformeren tot fitgirl, die het ene tarwegras shot na de andere goji bessen smoothie naar binnen werkt? Dan moet je bij de dames van ‘Chickslovefood’ zijn. Zij maakten met Het Skinny Six – Kookboek een kookboek met ruim 70 gezonde recepten. Ieder recept met maximaal 6 ingrediënten!

Klik hier om het boek te bekijken op bol.com

Matt Preston’s Kookboek
Kerstcadeau kookboek matt preston

Matt Preston is het meest bekend als jurylid van mijn favoriete Masterchef Australia. Hij is zelf geen kok, zoals de overige twee vaste juryleden, maar hij weet wel heel erg veel van eten… heel erg veel! Sinds het laatste seizoen deelt hij ook zijn recepten en die zitten vol met cheats en food hacks. Door zijn tips en tricks te gebruiken, heb je vaak in de fractie van de tijd een gerecht klaar waar iedereen stijl van achterover slaat. Ideaal voor iedereen die houdt van heerlijk eten, zonder al teveel gedoe. Naar eigen zeggen zijn Matt’s recepten ‘Fast, Fresh & Unbelievably delicious’, die je zeker weten populair zullen maken bij je gasten.

Klik hier om het boek te bekijken op bol.com

Sabine Koning – Guilty Pleasures Kookboek
Kerstcadeau kookboek Guilty

Het Guilty Pleasures kookboek van de OhMyFoodness blogger Sabine Koning staat bomvol met heerlijke gerechten en zo mogelijk nog mooiere foto’s. In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten of superfoods. Een heerlijke afwisseling met de trend van afgelopen jaar! Gerechten met namen als Oreo-Nutella-Icecream en Jack Daniel’s Spareribs maken mij heel erg nieuwsgierig!

Klik hier om het boek te bekijken op bol.com

Dat waren ze dan! Eén van deze kookboeken heb ik al, de rest gaat bij mij op de kerstwensenlijst! Welke kookboeken staan bij jou op het lijstje?

In deze post heb ik partner links verwerkt van bol.com. Mocht je de boeken kopen via deze links, dan krijg ik een super klein percentage van bol.com. Geen zorgen: Dit kost jou helemaal niets extra en ik kan het gebruiken om de sitehosting van mijn blog te betalen. Het staat je natuurlijk altijd vrij om de boeken zelf op te zoeken bij bol.com of bij een andere aanbieder 🙂

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close