Leukste en lekkerste paaseitjes 2018

Deel met vrienden en familie

discodip paaseieren hema

Paaseitjes zijn misschien wel het leukste onderdeel van de paasperiode. De leukste en lekkerste paaseitjes van dit jaar hebben we voor je op een rij gezet. En dat zijn dat natuurlijk niet je standaard melk, witte of pure eitjes!

Tompouce & discodip

Hema komt dit jaar met drie nieuwe smaken paaseitjes, waarvan de tompouce en discodip smaken natuurlijk het meest fantastisch klinken (sorry coffee-curnch).

Hema heeft dit jaar een heuse paasei-popup store geopend in Amsterdam (Runstraat 25) helemaal in discodip-stijl. Je kunt hier niet alleen genieten van alle 18 van hun paaseitjes smaken, ze hebben er ook een ballenbak voor groot en klein! Zeker een bezoek waard dus.

Pina colada  of toch appeltaart?

Bij Jamin kun je echt je hart ophalen als paasei-liefhebber. Ze hebben zelfs 40 verschillende soorten paaseitjes! Mijn favorieten zijn toch wel de cookie dough, appeltaart en pina colada. De nieuwe smaken van dit jaar zijn onder andere strawberry cheesecake, citroen, karamel zeezout, cookies & cream, framboos en stracciatella. Klinkt dat niet heerlijk?

Luxe paaseitjes

Of zeg maar paaseieren. Bij Australian gaan ze ‘all in’ met prachtige luxe grote eieren. Daarnaast hebben ze ook nog prachtige 2D eieren (plat dus) met heel veel lekkere noten!

Framboos chili of wasabi?
Ook bij Albert Hein gaan ze los met gedurfde smaken zoals framboos-chili en wasabi in hun Delicata assortiment. Maak je geen zorgen: heel pittig zijn ze niet. Wel zijn alle smaken wat zoet, daar moet je dus wel van houden. Je mag de eitjes zelf scheppen, zo krijg je precies de mix die bij je past!

Welke paaseitjes lijken jou het lekkerste en welke smaak zou je graag eens zien?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Ohhh wat een heerlijk artikel zeg!!

    1. Paaseitjes zijn misschien wel het leukste onderdeel van de pasen toch? 😉

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close