Leuke vaderdagcadeaus voor foodies

Deel met vrienden en familie

Op zoek naar leuke vaderdagcadeaus? Wij helpen je! Vroeger kwam je nog weg met een handafdruk op een stukje papier of een scheef gekleide asbak, maar aangezien je hier meeleest, vermoed ik dat je daar te oud voor bent. Is jouw vader gek op eten en/of koken? Dan heb ik een paar prachtige vaderdagtips voor echte foodies!

Dit jaar heb ik dubbel werk: ik wil wat doen voor mijn eigen vader, maar ik zal ook onze kleine foodie Spencer een flink handje moeten helpen. Deze post is dus niet alleen bedoeld voor alle dochters en zonen van leuke vaders, maar ook voor de moeders die hun man in het zonnetje willen zetten met vaderdag!

vaderdagcadeaus voor foodies

Vaderdagcadeaus voor foodies

Messenslijper

Een goed mes is de vriend van elke foodie, dus een grote kans dat je vader die al heeft. Goed onderhoud aan je messen is minstens zo belangrijk. Dat gaat het makkelijkst en snelst met een mooi aanzetstaal. Wil je nog een stapje verder gaan, dan kun je ook een slijpsteen cadeau geven. Wij hebben zelf deze slijpstenen en die bevallen erg goed. De duidelijke instructies maken het ook voor een beginner goed te volgen. Je messen worden weer vlijmscherp!

Een nieuwe mobiel

Wat dacht je van een nieuwe telefoon, bijvoorbeeld de iPhone SE 2020. Daar kan hij niet alleen heel makkelijk goede foto’s van zijn creaties mee maken (en trots met jullie delen), maar ook heel goed mee videobellen. Dat is in deze tijden zeker geen overbodige luxe. Is een iPhone SE iets boven het budget? Vraag broers, zussen en moeder of ze mee willen doen of maak er gelijk een vervroegd verjaardagscadeau van. Ben je daar ook meteen klaar mee en dan heeft hij wel een top cadeau! Hier staat de iPhone SE hoog op het lijstje, aangezien de vorige versie ook goed beviel.

Een lekker drankje

Kan jouw vader, naast eten, ook een drankje op zijn tijd wel waarderen? Dan is een mooie fles wijn of een fles sterke drank altijd goed. Nu is de keuze daarvoor heel erg persoonlijk, dus een specifieke tip van mij wordt dan moeilijk. Wie je wel kan helpen, is een goede slijterij. Ga zeker eens langs een lokale slijterij, voor mij is dat bijvoorbeeld Ton Overmars. Die komen snel met leuke en verrassende tips als je aangeeft wat jouw vader lekker vindt. Daarnaast kunnen ze op dit moment als onderneming ook wel wat hulp gebruiken, dus sla je meteen twee vliegen in een klap.

Wil je iets creatievers, dan kun je natuurlijk ook zelf een likeur maken, zoals bijvoorbeeld Mars Wodka. Voor homemade limoncello ben je nu te laat, maar misschien een idee voor volgend jaar? Je kunt natuurlijk ook een kit samenstellen met alle ingrediënten, dan kan hij zelf aan de slag gaan! Hoe origineel is dat!

papa Rum voor vaderdag


Ron Gastrobar maaltijdbox vleesliefhebbers

Is jouw vader een echte vleesliefhebber? Dan heeft Ron Gastrobar (één van mijn favoriete restaurants) de perfecte box voor jullie. De box bevat een Tomahawk steak van pakweg 1200 gram en ook Rons boneless spareribs (die zijn zooo lekker!). Zelfs aan de bijpassende garnituren is gedacht, dus je hoeft alleen het vlees te grillen en aan tafel!

Bestel hem hier online. Naast Amsterdam, hebben ze ook ophaallocaties in Ouderkerk a/d Amstel, Laren, Rotterdam en Eindhoven.


Leren schort

Waar gekookt wordt, wordt geknoeid. Tenminste, dat is bij ons thuis het geval. Een mooi schort is dan handig. Wat dacht je van een stoer leren schort? Die zien er niet alleen mooi uit, ze gaan ook nog eens heel erg lang mee!

Zelf gemaakt is ook goed

Dit jaar eigenlijk geen budget? Bak dan zelf wat koekjes of maak een lekkere kruidenmix voor hem. Verpak ze leuk en het zijn super originele en persoonlijke vaderdagcadeaus!

 

zelf gemaakte vaderdagcadeaus

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met deze tips voor leuke vaderdagcadeaus. Mocht je al iets hebben, dan kun je dit lijstje natuurlijk ook opslaan voor zijn verjaardag of alvast voor Kerst.

Dit artikel bevat een een betaalde samenwerking

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close