Ontdek Cheflix: hét video kookboek

Deel met vrienden en familie

Op Flying Foodie tip ik regelmatig kookboeken. Soms zijn dit kookboeken van bepaalde chefs en soms gaat het om specifieke keukens. Vandaag heb ik een wat andere tip. Een tip waarin diverse chefs én diverse keukens worden gecombineerd. En nog leuker: het gaat om kookvideo’s. En zeg nou zelf, video’s kijken is nog leuker en gemakkelijker dan het bereiden aan de hand van tekst en foto’s toch? Zeker als het gaat om bepaalde technieken.

Waar ik het over heb? Over Cheflix, het video kookboek!

Topchefs van Cheflix als Björn Frantzén, Gaggan Anand en Ron Blaauw leren jou stap voor stap hun recepten en handige kooktechnieken. Voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en nog veel meer. Cheflix is voor iedereen: van beginnende thuiskok tot ervaren chef. Je hebt geen uitgebreide kookervaring nodig en kunt meteen beginnen!

Nu 1 maand gratis!

Speciaal voor lezers van Flying Foodie hebben we een bijzondere aanbieding: probeer Cheflix nu 1 maand gratis! e hoeft hiervoor alleen de code FLYINGFOODIE2022 te gebruiken tijdens het registreren (in stap 3).

Cheflixs kortingscode

Over Cheflix

  • De beste chefs van de wereld, geniet van masterclasses van Björn Frantzén***, Gaggan Anand**, Ron Blaauw** en vele anderen.
  • Meer dan 300 video kooklessen
  • Geschikt voor elk niveau, van beginner tot professional
  • Inclusief digitaal kookboek: download en print recepten

Cheflix Kortingscode verzilveren

  • Verzilver je vouchercode FLYINGFOODIE2022 via https://www.cheflix.com/nl/sign-up 
  • In stap 3 kun je ‘Ik heb een vouchercode’ selecteren en klikken op ‘Verzilveren’

Voorwaarden

  • De vouchercode is alleen geldig voor nieuwe leden van Cheflix en kan maximaal 1x per account worden gebruikt.
  • De uiterste datum om je vouchercode te activeren is 30 november 2022.
  • Cheflix brengt eenmalig € 0,02 in rekening om jouw gegevens te valideren. Na afloop van de actieperiode wordt het abonnement automatisch verlengd naar een jaarabonnement (normale abonnementsprijs = 3,99 p/m, jaarlijks gefactureerd). Indien je dit niet wenst kun je in de actieperiode jouw abonnement stopzetten in jouw account..

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close