Op zoek naar een unieke keuken? Verwerk één van deze dingen erin

De keuken is in veel huizen hét pronkstuk van de woonruimte. Een mooie, moderne woonkeuken met een prachtig eiland en veel aanrecht ruimte. Ideaal, toch? Maar hoe laat je die keuken nou nog meer stralen? Hoe kun je die keuken uniek maken en ervoor zorgen dat iedereen versteld staat van wat een mooie keuken je hebt? Verwerk dan een van de volgende dingen in de keuken.

‘Ongebruikelijke’ kleuren

Een manier om de keuken een unieke uitstraling te geven, is door gebruik te maken van kleur. De meeste keukens zijn redelijk zwart-wit, soms in combinatie met aardetinten. Maar waarom geef je de muur geen spannend kleurtje? Of de keukenkastjes? Doe eens gek en haal een pot blauwe, groene of oranje verf. Of ga voor een kleur die goed past bij de rest van het interieur. Maar durf hiermee te spelen en kijk naar wat voor mooie creatie je kan maken met simpelweg een tof nieuw kleurtje.

Open kastjes

Iets wat erg modern en uniek staat, is het gebruiken van open kastjes. In plaats van dat je gebruik maakt van gesloten kastjes boven het aanrecht, maak je gebruik van een soort plankjes. Wel kan het lastig zijn. Je moet er namelijk altijd voor zorgen dat jouw servies en glazen netjes opgeborgen zijn, want anders oogt het snel al rommelig. En dingen als een pannenset kun je nou eenmaal niet makkelijk kwijt op zulke plankjes. Daar zal je dus andere plek voor moeten vinden. Mooie tajines bijvoorbeeld kunnen wel weer mooi staan. Het is dus een beetje puzzelen, maar al met al zijn open kastjes het zeker wel waard. Want zeg nou zelf, dat zie je niet vaak. Maar mooi is het zeker.

Groot eiland

Als je zelf geen eiland hebt, ben je waarschijnlijk hartstikke jaloers op mensen die dit wel hebben. Wat heerlijk, zo veel ruimte en zo’n mooi onderdeel van de keuken. Heb je hier ook ruimte voor? Wat houdt je dan tegen! Ga op zoek naar een keukenspecialist die jouw keuken kan voorzien van een prachtig eiland. En dan het liefst natuurlijk zo eentje waar je met barkrukken aan kan zitten. Ook kun je bijvoorbeeld een wasbak of gasfornuis in het eiland zetten. Zo’n eiland ziet er mooi uit, en het is ook nog eens hartstikke handig voor verschillende dingen. Ideaal dus! Wat zullen mensen die bij jou op bezoek zijn de keuken complimenteren.

(Dit is een advertorial)

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close