Snelle vegan maaltijden zonder gedoe

Deel met vrienden en familie

Snelle vegan maaltijden zonder gedoe, want daar zit je niet elke dag op te wachten. Wil je vaker vegan eten, maar zie je op tegen het koken? Zeker in de koudere maanden heb je geen zin om terug te vallen op een simpele salade. Gelukkig zijn er steeds meer vegan ‘easy meals’ op de markt. Vegan eten was nog nooit zo makkelijk!
Natuurlijk kun je heel lekker zelf vegan koken, dat doen wij zelf ook regelmatig. Soms heb je alleen haast. Kant-en-klaar maaltijden waren tot voort kort geen optie als je plantaardig eet, maar gelukkig zijn er nu in ieder geval drie nieuwe heerlijke opties.

Karma Shoarma

Karma Shoarma Vegan maaltijd
Karma Shoarma heeft naast een van de briljantste namen (mijn mening) de allerlekkerste veganistische shoarma van Nederland (hun mening). 100% plantaardig en op basis van granen en groenten van Nederlandse bodem. Bekend geworden op Lowlands, maar nu ook gewoon thuis te bestellen. Dat is dubbel pret, want voorlopig zit Lowlands er niet meer in. Super makkelijk, je hoeft het alleen maar even op te warmen in de pan en je bent klaar om te genieten.

Behalve heerlijke vegan shoarma krijg je in je Karma Box ook heerlijke luchtige broodjes en een goede knoflooksaus. Geen inspiratie wat te doen met de shoarma? Dan zit er speciaal voor jou ook een klein boekje recepten bij.

Waar te koop: De Karma Shop

Lazy Vegan

Lazy vegan wok maaltijd
Lazy Vegan, dat klinkt al goed toch? En lekker lazy is dit zeker. De maaltijdpakketen van Lazy Vegan bewaar je gewoon in je vriezer tot je klaar bent voor een heerlijke snelle vegan maaltijd. Even snel in de koekenpan of wok en klaar is je volledige vegan maaltijd. Easy does it.

Zelf vind ik de groene curry het lekkerste, maar dat is niet zo gek gezien mijn liefde voor de Aziatische keuken. De maaltijden zijn naast vegan ook soja- en glutenvrij en komen in de smaken Tikka Masala, Thai Green Curry, Mexican en Provencale.

Waar te koop: Albert Heijn, Jumbo, Crisp en Marqt

Botanic Bites

Botanic Bites vegan maaltijd
Ook bij Botanic Bites maken ze je het graag makkelijk, zonder in te boeten op smaak. Je verwarmt de maaltijd in een pan met een meegeleverde saus en je bent klaar om te eten! Behalve lekker, gezond en vegan, willen ze ook goed doen met hun maaltijden en zoveel mogelijk lokaal de producten halen. Hun gele curry wordt bijvoorbeeld gemaakt van de voetjes van zwammen uit Brabant. Met deze maaltijden win je dus vier keer: vegan, lokaal, minder foodwaste en een lekkere snelle maaltijd. Wat wil je nog meer?
We moeten nog even geduld hebben, want het nieuwe concept wordt pas 1 november 2020 gelanceerd; heel toepasselijk op world vegan day. De eerste smaken zullen Thaise Curry, Pasta Bolognese, Chikka Massala, Haschee en Mushroom Bourguignon.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close