5 Food shows op YouTube die je gezien moet hebben

Deel met vrienden en familie

YouTube Food shows logo
Food shows zijn allang niet meer alleen op TV te zien. Ook YouTube staat er vol mee; de ene nog leuker dan de andere. Dit zijn de vijf food shows op YouTube, die je wat mij betreft gezien moet hebben!

Jamie Oliver


Jamie Oliver zit al flink wat jaren in het vak, maar gaat zeker met zijn tijd mee en heeft dus ook zijn eigen YouTube kanaal. De recepten en video’s zijn geheel in de stijl zoals we die gewend zijn van Jamie: niet te ingewikkeld, veel verse producten en natuurlijk heel veel smaak1

The Katering Show


The Katering Show is een satirische kookshow met de Australische Kate McLennan en Kate McCartney. Vol humor en sarcasme worstelen de twee zich door de kookshow heen. Niet gemakkelijk, want de ene Kate is een overijverige, zelfingenomen foodie en de andere Kate juist een anti-foodie, met onmogelijk veel voedsel intoleranties. Koken zal je niet leren van deze show, maar het is wel super leuk om naar te kijken!

Sarah’s Vegan Kitchen


Sarah neemt je mee in de vegan keuken.  Ze heeft een prettige stem om naar te luisteren en haar video’s hebben geen verwijtende toon, waardoor het ook als niet-vegan leuk is om naar te kijken. Ze probeert vegan recepten en producten uit, maar deelt ook eigen vegan recepten. Regelmatig maakt ze video’s met wat ze allemaal in een week eet. Erg inspirerend om zelf eens wat vaker vegan te koken.

Tasty


Tasty heeft enorm veel recepten video’s. Zonder spraak of mensen in beeld nemen ze je vliegensvlug door een recept heen. De meeste recepten zijn behoorlijk ongezond, vol met boter, suiker en room, maar ach, daar gaat het niet om. Van kijken word je niet dik 😉

American kids try…


Bij American kids try… schotelen ze de kids steeds een gerecht uit verschillende landen voor. Het zal je niet verbazen dat niet alles in de smaak valt en de kids weten dit natuurlijk op een eigen manier heel grappig te verwoorden. Eén van de leukste scenes vind ik die waarin de kids een Nederlands ontbijt met een boterham met hagelslag voorgeschoteld krijgen!

Wat zijn jouw favoriete food shows op YouTube? Kende jij er al een aantal uit dit lijstje?

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close