5 Vaderdag cadeaus voor hobbykoks

Deel met vrienden en familie

Is jouw vader een echte foodie die graag in de keuken staat? Dan hebben we speciaal voor hem vijf Vaderdag cadeaus verzameld, waar de echte hobbykok helemaal blij van wordt!

5 vaderdag cadeaus voor hobbykoks

We raakten zelf geïnspireerd door Vaderdag deze keer, maar dit lijstje is natuurlijk ook heel erg geschikt voor verjaardagen, Sinterklaas of Kerst!

Messenslijp set

Een hobbyhok is niets zonder een goed mes, maar als je deze eenmaal hebt, moet je die ook scherp houden. Waarschijnlijk heeft hij al een fijn aanzetstaal, maar wist je dat je met een wetsteen nog veel meer kunt bereiken? En wist je dat je met een scherp mes minder kans hebt om jezelf te snijden, dan met een bot mes? Dat laatste gaat wel alleen op bij zorgvuldig gebruik natuurlijk.

Een Instant Pot

Wij zijn fan van de Instant Pot en je vader zal niet weten wat hem overkomt als jij hem dit jaar deze fantastische multicooker cadeau geeft. Stoofvlees binnen een uur? Of wat dacht je van heerlijke rendang of de beste Bolognesesaus? Ga voor een prima basicmodel of geef hem een top model, waarmee hij ook aan de slag kan met sous vide en de airfyrer. Voor een paar euro geef je hem een e-book: Basisrecepten voor de Instant Pot!

Goede koekenpan

Bij Flying Foodie bakt iedereen met een plaatstalen pan. Ooit mee begonnen, omdat we erachter kwamen hoe schadelijk anti-aanbakpannen kunnen zijn, maar verbaasd over hoe fantastisch deze pannen eigenlijk koken. Wij zijn fan van de Buyer en de BK Black Steel pannen. Let wel op, meteen afwassen met water (nooit met zeep!) en schoon en droog vegen. Niet laten weken in water, daar kunnen deze pannen echt niet tegen.

Kookboek

Wie wordt er nou niet blij van een nieuwe kookboek? Wij tippen je in ieder geval:

Neem hem mee naar zijn (of jouw!) favoriete restaurant

Cadeau’s zijn altijd leuk, maar goede kans dat je vader het ook gewoon heerlijk vindt om tijd met jou door te brengen. Foodies onder elkaar gaan natuurlijk graag uiteten. Neem je vader mee naar zijn of, misschien nog leuker, jouw favoriete restaurant.

 

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close