5 Cadeau’s voor moeders die echte foodies zijn

Deel met vrienden en familie

Moederdag is een mooi moment om moeders in het zonnetje te zetten. Is jouw moeder een echte foodie? Dan heb ik voor jou vijf leuke tips voor moederdagcadeau’s op een rij gezet! Weer eens wat anders dan een bos bloemen of een doos chocolade 🙂

Leuke moederdag cadeau’s

Gepersonaliseerde snijplank
Gepersonaliseerde snijplank voor moederdag

Volgens mij kun je nooit genoeg snijplanken hebben. Een gepersonaliseerd cadeau doet het altijd goed. Bij deze schattige snijplanken kun je helemaal zelf de tekst bepalen. Zo past ie straks helemaal bij je moeder. En ik denk dat deze snijplanken ook serveerplankjes heel goed dienst doen!

Foodie strandlaken
Foodie strandlaken voor moederdag
Is jouw moeder naast keukenkoningin ook nog eens gek op het strand? Dan lijken mij deze grappige strandlakens het ideale moederdagcadeau voor haar. Ik ben er een aantal tegengekomen, maar deze pizza en muffin spreken mij toch wel het meeste aan.

Makkelijk de wijn ontkurken
Elektrische kurkentrekker

Op z’n tijd is een goed glas wijn natuurlijk heerlijk. Zit je helemaal klaar, kom je erachter dat je fles geen draaidop, maar nog gewoon een kurk heeft. Altijd weer gedoe met de kurkentrekker; voor je het door hebt, breekt de kurk. Is jouw moeder hier ook zo onhandig mee? Dan zou ik haar zeker een elektrische kurkentrekker cadeau geven, met een lekkere fles wijn erbij!

Voor de theeleut
Grappige thee eieren
Drinkt jouw moeder graag thee? Dan moet ze hier wel vrolijk van worden. Van de thee-eieren ben ik een aantal hele leuke tegenkomen: deze Nessie en de eekhoorn vond ik zelf erg leuk. Mijn moeder houdt meer van koffie, dus misschien moet ik er maar gewoon eentje voor mijzelf bestellen 😉

Kruidentuintje

 Kruidentuintje voor moederdag cadeau
Moeder of niet, foodies maken graag gebruik van verse kruiden. En dat staat ook nog eens gezellig in de keuken! Een behoorlijk herkenbaar probleem is dat al voordat je de kruiden voor een tweede keer gebruikt, de plantjes er al verlept of verschrompeld bij staan. Met dit kruidentuintje zouden die problemen voorgoed verleden tijd moeten zijn!

Ik hoop dat ik jullie leuke inspiratie heb kunnen geven voor eens een ander cadeau met moederdag. Zit er iets tussen voor jouw moeder? 

 

 

 

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Radbag; op hun website kun je nog meer moederdag inspiratie vinden*

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Die thee-eieren zijn echt geweldig!!! Dat is leuk, samen met verse thee. Even creatief inpakken en klaar! Bedankt voor de tips. Xxx

  2. leuke ideeën! die thee eieren zijn echt leuk, creatief

  3. Ja leukkk! die standlakens zijn geniaal! Die zou ik zelf wel willen hebben, vooral die muffin. Mijn moeder is alleen niet zo’n strandmens dus voor haar is zo’n thee ei leuker. Die Nessie is zo schattig.

  4. Ben niet echt een foodie, maar wel gaaf zeg.

  5. hillybillybeauty says:

    het badlaken vind ik echt geweldig!! De cupcake!

  6. Wat een leuke producten, ik vind de snijplank ook echt super. En inderdaad die kun je ook zelf personaliseren met een leuke tekst erop. Die thee-eieren vind ik ook altijd erg grappig, ziet er al zo gezellig uit.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close