Mijn unieke bruidstaart van Life of Pie

Deel met vrienden en familie

Unieke bruidstaart life of pie blauw

Bij het vieren voor onze speciale dag wilden we een échte bruidstaart. Niet zomaar eentje, het moest natuurlijk wel iets bijzonders en uniek zijn!

Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door de talentvolle Angélica Vis.

Voorbereiding

Een bruidstaart bestel je natuurlijk niet zomaar even. Eerst is het belangrijk om te bedenken wat je ongeveer zou willen. We zochten plaatjes op en verzamelden die op een Pinterest pinbord; al snel kwam daar een duidelijke stijl naar voren!

Via Google zoeken we naar taartenbakkers die dit zouden kunnen maken, maar uiteindelijk blijkt Instagram veel handiger! Dan kun je vaak ook goed zien wat voor taarten ze allemaal maken. We komen tenslotte uit op twee bakkers, maar we besluiten eerst contact op te nemen met Life of Pie. Die zitten immers in onze woonplaats en dat is met afspraken maken en met het bezorgen van de bruidstaart natuurlijk wel het makkelijkste.

Gelukkig krijgen we snel contact met de super vriendelijke dames en vallen de prijzen prima binnen ons budget. Wel zo handig om hier meteen naar te informeren, zo voorkom je teleurstelling als blijkt dat jouw taart niet binnen je budget past of dat de bakkerij al helemaal vol geboekt staat voor jouw datum.

Unike Bruidstaart blauw goud

Proeven en wensen bespreken

We nemen onze uitnodiging voor het feest en het uitgeprinte pinbord mee naar de afspraak bij Life of Pie. We bespreken wat we ongeveer willen: een taart die stoer is, een beetje industrieel, met als hoofdkleuren blauw en goud. Verder geven we Life of Pie de vrije hand.

Het uiteindelijk proeven doen we thuis, we krijgen doosjes met schattige cupcakjes mee.

Unieke bruidstaart life of pie

Blauwe bruidstaart

Cake & Vulling

Bij Life of Pie heb je de keuze uit vier soorten basis cake:

  • Vanille
  • Red Velvet
  • Chocolade
  • en Carrotcake

En dan mag je kiezen uit alle soorten vullingen. Ze geven een rijtje voorbeelden, maar je mag ook zelf wat bedenken. Zelf vinden we zowel de chocolade als de carrotcake erg lekker. We gaan uiteindelijk voor drie lagen chocoladetaart met Oreovulling. Simpel, maar ontzettend lekker. We weten zeker dat dit bij bijna al onze vrienden in de smaak zal vallen.

Bruidstaart binnenkant

Eindelijk is het zover!

De dagen vooraf is het spannend, je ziet het resultaat van de taart namelijk pas op de dag zelf! Wat nou als hij toch niet aan je verwachtingen voldoet?

Op de dag zelf zijn we zo druk met van alles, dat we pas tijdens het eten bedenken dat we de taart nog niet gezien hebben. Maar als de taart op tafel komt, weten we dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Onze unieke bruidstaart is perfect, precies zoals we hem wilde hebben. En hij smaakte uiteraard ook heerlijk!

Hoe ziet jouw droom (bruids)taart eruit? Zou je er ook eentje van Life of Pie willen of ga je toch liever voor een heel andere stijl?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Hij is echt schitterend, wat een plaatje!!!

    1. Ja he? We waren er zelf ook heel erg blij mee en toen hadden we hem nog niet eens geproefd 😉

  2. WAUW wat een mooierd!!!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close