Vega Feest met het kookboek van Nina Olsson

Deel met vrienden en familie

Kookboek Vega Feest Nina Olsson
Vega Feest is het nieuwste kookboek van Nina Olsson. Een boek vol fantastische vegetarische gerechten voor elke gelegenheid. Vegetarisch koken én eten was nog nooit zo feestelijk!

De recepten in het kookboek zijn vegetarische recepten die Nina zelf graag haar familie en vrienden voorschotelt op feestelijke aangelegenheden. Geïnspireerd door de liefde en aandacht die haar moeder besteedde aan het organiseren van feestelijke dagen, is Nina gedreven datzelfde te doen voor haar gasten.

Vega Feest vegetarisch kookboek

Hip & modern vormgegeven

Het boek is prachtig strak en modern vormgegeven met water-in-de-mond-lopende, paginavullende foto’s. Het is bijna onmogelijk om Vega Feest door te bladeren zonder trek te krijgen. Bij geen enkel recept krijg ik het idee dat je een vlees element ‘mist’. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik zelf niet elke dag vlees eet, maar de echte carnivoor zal dit boek denk ik ook niet snel aanschaffen.

Vegans en mensen die glutenvrij eten kunnen ook aan de slag met dit kookboek. Bij elk recept wordt bijvoorbeeld een alternatief gegeven om het recept vegan en/of glutenvrij te maken, als ze dat al niet zijn.

Alle gerechten uit het boek zijn met elkaar te combineren en ze variëren van kleine hapjes tot volledige gerechten. Uiteraard maken de toetjes en drankjes uit het boek het feest helemaal compleet.

Ook lekker zonder feest

Hoewel Vega Feest een kookboek vol vega-gerechten is voor alle soorten feestelijke gelegenheden, kun je ook zonder feestje goed koken uit het boek. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tunesische aubergine-paprikastoof met couscous of pompoensoep met citroengras.

Vega Feest vegetarisch recept kookboek

Het kookboek Vega Feest kost 20,00 euro en is onder andere te koop bij bol.com.

Vega Feest is niet het eerste boek van de Zweedse Nina Olsson (die trouwens in Nederland woont!). Begonnen op haar blog Nourish Atelier en haar populaire Instagram account kon de wereld al eerder kennis maken met haar boeken Bowls of Goodness en Veggie Burgers.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close