Winactie omNom chocolate uit Reykjavik!!

omNom Chocolate is een uniek chocolade merk uit Reykjavik. Niet alleen de verpakkingen zijn prachtig, maar ook de chocolade is heerlijk. Speciaal voor jullie nam ik een paar repen mee terug uit IJsland en deze repen kunnen jullie winnen!

De IJslandse chocoladerepen trekken meteen je aandacht met hun unieke design. Maar naast het design hebben ze met hun chocolade al meerdere prijzen gewonnen. Naast de standaard chocolade smaken hebben ze ook een paar bijzondere combinaties in hun collectie zitten. Denk aan smaken als sea salt & Lakkrís (het favoriete snoepje in IJsland), sea salted almonds & milk, dark milk & burned sugar en coffee & milk (in samenwerking met de Reykjavik Roasters). Alle smaken hebben een eigen, unieke verpakking.

Tijdens mijn reis door IJsland ben ik de repen meerdere keren tegengekomen. Eigenlijk vond ik ze net even te duur voor een reep chocolade, maar ik kon ze toch niet laten liggen. Mijn hart gaat een beetje harder kloppen als ik zo’n prachtige verpakking in mijn handen heb en die van omNom zijn onmogelijk te weerstaan. Gelukkig zit het met de smaak ook helemaal goed.

De chocolade van omNom is in Nederland bijna niet te verkrijgen; op het moment slechts in drie winkels  in Amsterdam: de Bijenkorf, Chocoláti en Miuse.

Winactie omNom chocolate

Om twee van deze heerlijke bijzondere repen te winnen hoef je niet veel te doen. Ga naar de Facebookpagina van Flying Foodie, like de winactie post en tag de persoon waarmee je deze repen graag zou willen delen! That’s it. Je kunt tot en met 5 juni 2016 mee doen aan deze actie.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close