Nederlandse Instant Pot recepten

Op zoek naar de lekkerste Nederlandse Instant Pot recepten? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je overheerlijke Instant Pot recepten van Flying Foodie, allemaal in het Nederlands geschreven. Alle recepten zijn makkelijk en (dankzij de Instant Pot) snel te maken. We hebben recepten voor je in de volgende categorieën:

 

Wist je dat we ook een Nederlands E-book hebben voor de Instant Pot E-Book: Basisrecepten voor de Instant Pot

Instant Pot recepten in het Nederlands

Toen ik begon met koken uit mijn Instant Pot ging ik natuurlijk op zoek naar recepten. Het viel mij op dat ik bijna geen Nederlandse Instant Pot recepten kon vinden. Zelf ben ik helemaal fan geworden van mijn Instant Pot, dus het was een kleine stap om mijn eigen Instant Pot recepten online te zetten. Op deze pagina kun je ze allemaal eenvoudig terug vinden.

We hopen je met dit overzicht te kunnen inspireren en we blijven natuurlijk nieuwe recepten toevoegen. Houd deze pagina dus goed in gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vragen, tips, ideeën of feedback.

Hier vind je alle recepten in een groot overzicht, maar je kunt ook op een foto klikken voor een bepaalde categorie. Mocht je nieuwsgierig zijn: het eerste gerecht dat ik ooit in mijn pot maakte was een butter chicken. Het was niet direct een succes, maar dat kwam vooral door de kruiden die ik gebruikte, de kip kwam meteen al heerlijk mals uit de pot!

Bij de Duitse AmazonNederlandse Amazon en tegenwoordig zelfs bij bol.com koop je de Instant Pot met een Europese stekker. De verzendkosten zijn bij beiden gratis en over het algemeen leveren ze binnen een paar dagen al. Kijk gewoon waar hij het goedkoopste is op het moment dat je de pot wilt kopen, soms hebben ze ook mooie acties. Koop geen Instant Pot uit Amerika, want die hebben niet alleen de verkeerde stekker, maar ook het verkeerde voltage voor gebruik in Nederland.

Meer weten over de Instant Pot? Lees dan ook eens de volgende artikelen:

Op zoek naar recepten voor de Crockpot Express of Ninja Foodi?

De Instant Pot is niet de enige elektrische multi-cooker. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Crockpot Express, Ninja Foodi en in Nederland de (nog) vrij onbekende Moulinex Cookeo. Alle Instant Pot recepten van Flying Foodie zijn ook te bereiden in andere multi-cookers met een hoge druk functie. De knopjes heten wellicht net even anders, maar het recept en de bereiding blijven gelijk.

Ben je op zoek naar meer Nederlandse recepten, maar niet persé voor een Instant Pot? Die hebben wij natuurlijk ook voor je, kijk maar op deze pagina.

Praat mee!

Instant pot facebookgroep

Close
© Copyright Flying Foodie
Close