Nederlandse Instant Pot recepten

Op zoek naar de lekkerste Nederlandse Instant Pot recepten? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je overheerlijke Instant Pot recepten van Flying Foodie, allemaal in het Nederlands geschreven. Alle recepten zijn makkelijk en (dankzij de Instant Pot) snel te maken. We hebben recepten voor je in de volgende categorieën:

Wist je dat we ook een aantal Nederlandse E-books voor de Instant Pot verkopen via onze eigen webshop?

Instant Pot recepten in het Nederlands

Toen ik begon met koken uit mijn Instant Pot ging ik natuurlijk op zoek naar recepten. Het viel mij op dat ik bijna geen Nederlandse Instant Pot recepten kon vinden. Zelf ben ik helemaal fan geworden van mijn Instant Pot, dus het was een kleine stap om mijn eigen Instant Pot recepten online te zetten. Op deze pagina kun je ze allemaal eenvoudig terug vinden.

We hopen je met dit overzicht te kunnen inspireren en we blijven natuurlijk nieuwe recepten toevoegen. Houd deze pagina dus goed in gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vragen, tips, ideeën of feedback.

Instant Pot Aziatisch vlees pagina
Instant Pot kip menu
Instant Pot Vega menu

Hier vind je alle recepten in een groot overzicht, maar je kunt ook op een foto klikken voor een bepaalde categorie. Mocht je nieuwsgierig zijn: het eerste gerecht dat ik ooit in mijn pot maakte was een butter chicken. Het was niet direct een succes, maar dat kwam vooral door de kruiden die ik gebruikte, de kip kwam meteen al heerlijk mals uit de pot!

Instant Pot vlees menu
Instant Pot basis menu
Instant Pot zoet menu

E-book met Nederlandse Instant Pot Recepten

Naast een hele hoop gratis Nederlandse Instant Pot recepten online op Flying Foodie, hebben we inmiddels ook twee e-books uitgebracht.

vakantierecepten voor de multicooker
voorpagina basis recepten voor de Instant Pot

Basisrecepten voor de Instant Pot in het kort: alles begint bij de basis, toch? Zodra je deze recepten en technieken onder knie hebt, kun je veel makkelijker experimenteren met eigen recepten en creaties.

Vakantierecepten voor de Instant Pot in het kort: Instant Pot alleen voor in de winter? Echt niet! Wij hebben 15 fantastische zomerse recepten voor je. Het zijn stuk voor stuk éénpans gerechten, die je helemaal in de Instant Pot maakt. Geen andere pan voor nodig dus! 

Bij het aanschaffen van een e-book ontvang je niet alleen de recepten, je steunt ook Flying Foodie, zodat we bezig kunnen blijven met het maken van nieuwe recepten, die we wel gratis online zetten!

Waar koop je een Instant Pot met Nederlandse stekker?

Bij de Duitse AmazonNederlandse Amazon en tegenwoordig zelfs bij bol.com koop je de Instant Pot met een Europese stekker. De verzendkosten zijn bij beiden gratis en over het algemeen leveren ze binnen een paar dagen al. Kijk gewoon waar hij het goedkoopste is op het moment dat je de pot wilt kopen, soms hebben ze ook mooie acties. Koop geen Instant Pot uit Amerika, want die hebben niet alleen de verkeerde stekker, maar ook het verkeerde voltage voor gebruik in Nederland.

Meer weten over de Instant Pot? Lees dan ook eens de volgende artikelen:

De Watertest

Een watertest is aan te raden om als eerst te doen wanneer je een nieuwe Instant Pot (of andere multicooker met hoge druk) gekocht hebt. Door deze makkelijke test leer je het apparaat kennen, test je of deze goed werkt en is de pot daarna schoon en klaar voor gebruikt. Naast de video instructies kan je hier nog meer lezen over de Instant Pot watertest

Op zoek naar recepten voor de Crockpot Express of Ninja Foodi?

De Instant Pot is niet de enige elektrische multi-cooker. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Crockpot ExpressNinja Foodi en in Nederland de (nog) vrij onbekende Moulinex Cookeo. Alle Instant Pot recepten van Flying Foodie zijn ook te bereiden in andere multi-cookers met een hoge druk functie. De knopjes heten wellicht net even anders, maar het recept en de bereiding blijven gelijk.

Ben je op zoek naar meer Nederlandse recepten, maar niet persé voor een Instant Pot? Die hebben wij natuurlijk ook voor je, kijk maar op deze pagina.

Praat mee!

Meer inspiratie, meepraten en snel antwoord op je Instant Pot vragen in het Nederlands? Word dan snel onderdeel van onze Facebook groep!

Nederlandse Instant Pot Recepten Facebook groep

Een groep enthousiaste foodies die gek zijn op koken onder druk, slowcooken, bakken en braden. Geen Instant Pot? Geen probleem! We hebben meerdere leden met potten zoals de Crockpott Express en de Ninja Foodi.

Of je nou al jaren ervaring hebt, of nog een aankoop aan het overwegen bent, je eigen recepten delen of juist inspiratie voor inspiratie komt: iedereen is welkom.

Close
© Copyright Flying Foodie
Close