Nederlandse Instant Pot recepten

Op zoek naar de lekkerste Nederlandse Instant Pot recepten? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je overheerlijke Instant Pot recepten van Flying Foodie, allemaal in het Nederlands geschreven. Alle recepten zijn makkelijk en (dankzij de Instant Pot) snel te maken.

Toen ik begon met koken uit mijn Instant Pot ging ik natuurlijk op zoek naar recepten. Het viel mij op dat ik bijna geen Nederlandse Instant Pot recepten kon vinden. Zelf ben ik helemaal fan geworden van mijn Instant Pot, dus het was een kleine stap om mijn eigen Instant Pot recepten online te zetten. Op deze pagina kun je ze allemaal eenvoudig terug vinden.

We hopen je met dit overzicht te kunnen inspireren. Wij vinden het zelf heerlijk om met onze Instant Pot te koken en te experimenteren en we hopen dan ook snel met meer recepten te komen. Houd deze pagina dus goed in gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor vragen, tips, ideeën of feedback.

Hier vind je alle recepten, maar je kunt ook op de foto klikken voor een selectie

Op zoek naar meer Nederlandse recepten, maar niet perse voor een Instant Pot? Die hebben wij natuurlijk ook voor je, kijk maar op deze pagina.

Mocht je nieuwsgierig zijn: het eerste gerecht dat ik ooit in mijn pot maakte was een Butter Chicken. Het was niet direct een succes, maar dat kwam vooral door de kruiden die ik gebruikte, de kip kwam meteen al mals uit de pot!

Bij de Duitse Amazon en Nederlandse Amazon koop je de Instant Pot met een Europese stekker. De verzendkosten zijn bij beide gratis en over het algemeen leveren ze binnen een paar dagen al. Kijk gewoon waar hij het goedkoopste is op het moment dat je de pot wilt kopen, soms hebben ze namelijk acties. Koop geen Instant Pot uit Amerika die hebben niet alleen de verkeerde stekker, maar ook het verkeerde voltage voor het gebruik in Nederland.

Close
© Copyright FlyingFoodie
Close