Als het goed is ben je op deze pagina gekomen nadat je de QR code achterin het kookboek hebt gebruikt. Super leuk dat je mijn kookboek hebt aangeschaft! Ik heb nog een aantal tips voor je, die ik niet meer in het boek kwijt kon of die gewoon makkelijker zijn online.
De kans is groot dat ik deze pagina regelmatig zal updaten en uitbreiden, kom dus af en toe opnieuw een kijkje nemen!
Currypasta: die maak je natuurlijk gewoon het lekkerste helemaal zelf. Je kunt currypasta heel goed invriezen. Ik doe dat zelf in kleine porties, zodat je makkelijk een deel kunt ontdooien! Hier vind je mijn recepten voor currypasta:
Accessoires
In het hoofstuk “Handig om te hebben” tip ik een aantal accessoires. Om het je wat makkelijker te maken, heb ik hier ook een aantal links voor je:
- Een stoommandje
- Nieuwe siliconen ringen (en must voor de desserts). Let op de maat!
- Een ‘sling’
- Siliconen mini-ovenhandschoentjes
Niet alleen voor koken met de multicooker, maar ik gebruik mijn Microplane voor bijna al mijn recepten met bijvoorbeeld Parmezaanse kaas of citrusvruchten!
Ik gebruik zelf bij al mijn recepten deze maatlepel set.
Voor de pot-in-pot methode gebruik ik zelf bijna altijd de emaille schalen van Dille & Kamille.
In meerdere recepten wordt ketjap manis gebruikt, ik gebruik altijd de vierkante flessen van Vanka-Kawat, ook wel A merk of A Trade Mark genoemd.
Extra tips bij recepten
Lasagne p.25: Ik gebruik hier een cakevorm of springvorm voor.
Stifado p.51: Hier eten wij altijd een heerlijke Griekse salade in al zijn eenvoud bij, met lekker veel feta.