FF weekoverzicht #1

Deel met vrienden en familie

FlyingFoodie weekoverzicht 1
De week begon heel normaal, maar eindigde met een gigantisch spektakel! Al tijden wil ik hier mee beginnen, weekoverzichten. Keer op keer ben ik er mee begonnen, maar deze keer plaats ik het dan ook echt! Ik moet er nog wel een beetje aan wennen om overal ook foto’s van te maken, maar dat gaat vast goed komen.

Zondag
FF weekoverzicht 1 zondag
Zondag begon ik met een bezoek aan de Change Laserclinic op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Vlakbij deze laser clinic zit SLA, dus nam ik meteen wat salade mee voor naar mijn ouders, de rest van de dag ging ik ze namelijk helpen met verhuizen!

Maandag
FF weekoverzicht 1 Maandag
Vorig jaar oktober zijn wij verhuisd naar het huis waar we nu in wonen. Bij het inruimen wist ik toen nog niet zo goed welke keukenspullen ik waar wilde hebben. Inmiddels heeft alles wel een beetje een vaste plek, maar de voorraad/kruidenkast en lade puilde zo uit, dat je niets meer terug kon vinden. Tijd voor een grote opruiming. Ik hikte er al tijden tegenaan, maar het resultaat mag er zijn.

Dinsdag
FF weekoverzicht 1 Dinsdag
De dag begon niet zo goed; ik versliep me voor het eerst sinds tijden. ‘s Avonds maak ik lekkerbekjes met ravigottesaus (het recept vind je hier).

Woensdag
Na heeeel lang zoeken heb ik eindelijk een ijsvorm gevonden waar je ijsjes mee kan maken met houten stokjes. Dinsdagavond werd hij bezorgd en ik ging er de volgende dag meteen mee aan de slag.

Donderdag
Na een wat drukke en intense dag op kantoor ging ik met wat vrienden mee wat eten bij de Burger Bitch. Ik moet duidelijk nog wennen aan het maken van foto’s, want ik heb hier geen foto van gemaakt! De burgers zijn wel lekker, maar niet de lekkerste die ik ooit had (die komen namelijk van Drovers Dog). Toch wel een aanrader als je wat wilt eten in de buurt van de Amsterdam ArenA.

Vrijdag
FF weekoverzicht 1 Vrijdag
Vandaag maak ik foto’s voor #shareyourlovewithflowers. Ik voel me vaak nogal ongemakkelijk als ik zelf het onderwerp van de foto ben, dus het nam allemaal wat tijd in beslag. Ik ben het meestal ook snel weer zat. Gelukkig had ik toch nog een foto (en filmpje!!) waar ik tevreden mee was.

FF weekoverzicht 1 Vrijdag Jefferson
In plaats van naar Amsterdam Kookt te gaan, besluiten we te gaan eten bij Jefferson in Amsterdam. Het was er een beetje rustig, maar daar smaakte het eten niet minder om.

Zaterdag
FF weekoverzicht 1 Zaterdag gay parade

Al jaren ben ik fan van de Gay Pride. Als kind al namen mijn ouders mij mee naar het event. Ik keek altijd mijn ogen uit. Op latere leeftijd, toen ik ook begreep wat de boodschap achter het festijn was, begon ik het alleen maar meer waarderen. In deze tijden, waar veel mensen vooral bezig zijn met het verspreiden van angst en haat, was het fantastisch om juist liefde te verspreiden.

FF weekoverzicht 1 Zaterdag gay parade

Wat een ongelooflijk fantastische ervaring, die bijna niet te omschrijven valt. En wat super fijn dat dit gewoon kan in Amsterdam. Hoewel ik niet alle boten zelf heb gezien, weet ik bijna wel zeker dat onze bloemenboot één van de mooiste (zo niet de mooist) boten was van de hele optocht.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te mee te kijken in mijn week. Wat was jullie hoogte punt van de week? En hebben jullie de canal parade gezien? Welke boot vonden jullie het mooiste?

 

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Mijn voorraad kast heeft ook een grondige opruimbeurt nodig! Binnekort toch maar eens aan beginnen. Leuk he de Gaypride?

    1. Mariska Author says:

      Zie jij er ook zo tegen op? Ik echt als een berg, maar uit eindelijk viel het allemaal wel mee.
      Ja de pride was weer een fantastisch feest <3

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close