FF weekoverzicht #2

Deel met vrienden en familie

Weekoverzicht 2 Flying Foodie
Een relaxte week met heel veel lekker eten, een nieuw favoriet restaurant en nieuwe recepten.

Maandag
Weekoverzicht maandag kippensoep

We beginnen de week gezond, met een super lekkere kippensoep. Ik zet alles klaar om een foto te maken voor bij het recept… is mijn camera super leeg :(. Dan maar een foto met mijn telefoon!

Dinsdag
Weekoverzicht flyingfoodie
Dinsdag is een relaxt avondje. Voor het eerst sinds tijden eten we weer eens een AGV-tje. Natuurlijk wel met geplette aardappeltjes uit de oven. Mocht iemand het recept willen, laat het me even weten, dan ga ik mijn best doen.

Woensdag
Hoewel ik al maanden niet meer in mijn auto heb gereden, ik denk dat de laatste keer naar Rotterdam Airport was voor mijn persreis naar Benidorm, is mijn auto best wel vies. Spinnen hebben hem flink versierd met hun webben en er ligt een dikke laag stof op. Ik ben zowat de hele avond bezig met het schoonmaken van mijn auto. Les geleerd… neem nooit een witte auto.

Donderdag

Ik zet eindelijk een aantal leuke recepten, waar ik al een tijd mee bezig ben, op de foto. De recepten komen er snel aan!

Vrijdag
Flying Foodie weekoverzicht Auto
Vandaag sta ik extra vroeg op, zodat ik voor mijn werk nog langs kan bij de leasemaatschappij. Mijn leasecontract loopt namelijk af en ik heb besloten om voorlopig geen nieuwe leaseauto te nemen; het reizen met het OV bevalt me prima.

Flying Foodie weekoverzicht Izakaya
s’ Avonds gaan we naar Izakaya!! Ik wil hier al tijden heen en nu kwam het eindelijk uit. De rekening is niet mis, maar het is het dan ook meer dan waard. Absoluut genieten in één van mijn (nu) favoriete restaurants!

Zaterdag
Weekoverzicht zaterdag albert
Een gezellig, maar ook zeer vermoeiend, dagje shoppen en bezoekje aan de Albert Cuyp. We beginnen goed met een stevig ontbijt/brunch bij de Wasserette en dat is maar goed ook; we moeten er nog de hele dag op teren. Bij Marks & Spencer verkopen ze nu een heerlijk nieuw sapje: watermeloen & kokos. Een aanrader, zomer in een flesje!

Zondag
Weekoverzicht zondag Ron Gastrobar

We sluiten de week samen met vrienden onverwachts af met een lunch bij Ron Gastrobar. We hadden beiden nog een Groupon bon over, dus tjah, dan moet je wel hè? 😉

Het was weer een heerlijke week. Aan het begin van de week dacht ik nog dat het een vrij saaie week zonder plannen zou worden, maar uiteindelijk heb ik best veel leuks gedaan en vooral heerlijk gegeten. Wat was het hoogtepunt van jouw week?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. ah dit maakt mijn ochtend alweer goed.. wat een lekkers allemaal

    1. Mariska Author says:

      Een goed begin in het halve werk 😉

  2. Ziet er goed uit allemaal! Die kippensoep ook! <3

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close