FF weekoverzicht #3

Deel met vrienden en familie

FF weekoverzicht 3
Deze week ben ik wat minder uit eten geweest dan vorige week en dat is misschien maar beter ook. Gelukkig valt er thuis ook genoeg lekkers eten 😉

Maandag
Weekoverzicht 3 tomatensoep.

Na een weekend vol met lekker eten is maandag altijd zo’n mooie dag om weer eens te balansen. Zondagavond maak ik al een basis tomatensoep met lekker veel Za’atar en vandaag gooi ik er flink wat spinazie, een beetje bulgur en heerlijk gekruide gehaktballetjes bij.

Dinsdag
Weekoverzicht 3 Amstelpark en venetie
Eigenlijk wilde ik naar de Ikea, maar aangezien er een voetbalwedstrijd is in de ArenA stel ik dat uit tot een andere avond. In plaats van een rondje Ikea, wordt het een rondje Amstelpark. Dit is één van mijn favoriete Amsterdamse stadsparken en misschien wel het mooiste park van allemaal. Na een rondje door het park, wat Pokémon vangen en loeren naar de alpaca’s rijden we naar IJssalon Venetië voor een heerlijk ijsje.

Woensdag
Weekoverzicht Jefferson

Van het prachtige weer moet je natuurlijk meteen gebruik maken. Niets netjes thuis zitten, maar hup, we stappen op de fiets richting restaurant Jefferson, om heerlijk buiten in het zonnetje wat te eten.

Donderdag
Salade weekoverzicht
Op donderdag is het koopavond en ik ga shoppen in het centrum. Ik ben op zoek naar nieuwe schalen, bordjes, rieten en nog meer van dat soort dingen die ik kan gebruiken in mijn foto’s voor mijn recepten. Ik slaag goed bij zowel de Xenos als de Søstrene Grene.

Voordat ik ga shoppen eet ik nog wel deze heerlijk salade; het recept volgt snel!

Vrijdag
Weekoverzicht 3 Snapchat cat
Vrijdag doe ik vooral veel boodschappen, zodat ik in het weekend lekker kan koken. Verder speel ik wat met Snapchat. Hoe schattig zijn sommige van de filters?

Zaterdag
Weekoverzicht 3 tuincentrum
Hoewel het weekend is sta ik super vroeg naast mijn bed. Veel te doen vandaag. Eerst gaan we naar mijn favoriete tuincentrum: Tuincentrum Osdorp. Helaas hebben we ons verkeken op de tijd en staan we er een kwartier te vroeg. Daarna nog even snel naar de supermarkt, op zoek naar gele courgettes. Vorige week zag ik ze overal en uitgerekend vandaag, als je ze nodig hebt, zijn ze nergens te vinden. Na een middagje koken is het tijd voor een tuinfeestje / housewarming bij vrienden. 

Zondag
Weekoverzicht 3 zondag
Koken, koken en nog veel meer koken. Vandaag staat totaal in het teken van het koken en fotograferen van recepten. Tussendoor een paar keer terug naar de supermarkt, want ik was weer eens wat vergeten. Alles lukt behalve de Mac ‘n Cheese die ik wilde maken. Van de week nog maar eens proberen. Aan het einde van de dag beloon in mijzelf voor al het harde werk met een bakje chocolade mousse. Hmmm!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Wat heb jij een super leuke site Mariska en wat heb je prachtige planjes gekocht (zie ik daar nu ook een pannenkoekenplant ”Pilea peperomioides” tussen staan? Die vind ik zo gaaf!)

    1. Mariska Author says:

      Dankje Anne! Wat aardig dat je dat zegt. Je ziet het goed, dat is inderdaad een pannenkoekenplant. Ben er helemaal in mijn nopjes mee.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close