FF weekoverzicht #4

Deel met vrienden en familie

Oeps! Deze week een beetje te laat met het weekoverzicht. Laten we het er maar op houden dat het een leuke, maar ook vermoeiende week was…

Maandag
Weekverslag 4 Flying Foodie

De week begint met een feestje. Ik ben uitgenodigd voor de openingsavond van de Lightspeed pop-up. Vanaf het terras van de Stadsschouwburg genieten we van het mooie weer, met uitzicht op het Leidseplein. Zo vaak zie je die niet van bovenaf!

Dinsdag
Weekverslag 4 Flying Foodie
Van mooi weer in Nederland moet je genieten, voor je het weet is het weer voorbij. Na een dag verlangend naar buiten gekeken te hebben vanuit kantoor, geniet ik ‘s avonds in de haven van IJburg van het zonnetje.

Woensdag
weekverslag 4
Voor een opdracht heb ik een foto van mijzelf nodig, die met een goede camera is gemaakt en dus niet met mijn telefoon. Ik doe een poging, maar het lukt maar niet om een fatsoenlijke foto te maken. Om eerlijk te zijn hou ik er ook niet zo van om op de foto te gaan en ik heb er ook heel weinig geduld mee. Volgende keer beter!

Donderdag
Weekverslag 4 Flying Foodie

De laatste keer dat ik roti heb gegeten, kan ik mij niet meer herinneren. Vandaag eet ik met een grote groep bij misschien wel de lekkerste roti zaak van Amsterdam: Roopram Roti in Amsterdam-Oost. Het ziet er op de foto misschien niet uit, zo op een plastic bordje, maar het is zoooo lekker! Dat vinden wel meer mensen, want regelmatig staat de rij tot de deur. Zeer zeker een aanrader als je van goede roti houdt!

Vrijdag
FF weekoverzicht 4 Atelier

Hallo, is het nou nog steeds lekker weer in Nederland? Het moet niet gekker worden. We drinken een wijntje bij het Atelier, tot het frisser begint te worden. Gelukkig is de AH tot 22:00 open; kan ik nog mooi boodschappen doen voor het weekend. ‘s Avonds bak ik nog een flinke stapel flensjes, zodat er de volgende dag een flensjestaart gemaakt kan worden.

Zaterdag
Weekverslag 4 Flying Foodie

In plaats van een cadeau, die ze waarschijnlijk genoeg heeft gekregen, nemen we ons nichtje dit jaar mee op avontuur. We halen haar op en rijden naar het Omniversum. Niet alleen zij, maar ook ik zelf  ben onder de indruk van het enorme scherm. We kijken de film ‘Born to be Wild’, waarin het onder andere gaat over de olifantenopvang in Kenia, waar ik zelf ook ben geweest toen ik er woonde.

Na de film is het feest nog niet voorbij. We lunchen op het strand van Scheveningen en zetten samen een heerlijke flensjestaart in elkaar, die we meenemen naar de blok BBQ. Het is een groot feest met allemaal buren, buurtkinderen en een springkussen in de tuin. Na het feest drinken we nog lekker een warme chocolademelk en wordt er ‘gezwommen in bad’. Als het dan eindelijk bedtijd is, ben ik er ook wel aan toe.

Zondag
‘s Ochtends maken we samen gezellig nog verse croissantjes. Na het ontbijt is het tijd om onze logee terug naar huis te brengen. De rest van de dag probeer ik wat recepten te fotograferen, maar niets lijkt te lukken.

Het was weer een fijne, maar ook vermoeiende week. De laatste drie nachten slaap ik slecht door de warmte en dat helpt natuurlijk niet mee. Hoe was jullie week? Ook een beetje kunnen genieten van de Nederlandse zomer?

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close