FF weekoverzicht #5

Deel met vrienden en familie

Pfoe, wat een drukke week was het weer! Kijk je mee naar mijn week? Jullie zien hier de laatste tijd wat minder recepten verschijnen en vandaag onthul ik waarom dat zo is!

maandag
FF Weekoverzicht 5 Coop

Maandag kan ik eindelijk delen dat een recept van mij in het blaadje van de Coop staat. Ze hadden mij gevraagd, maar het was inmiddels alweer zo lang geleden dat ik dacht dat ze besloten hadden het toch niet te plaatsen. Mijn moeder vond het zo leuk dat ze meteen naar de Coop is gereden om het blaadje te halen.. Moeders 😉

Dinsdag
De avond staat weer eens in het teken van koken en recepten uitproberen. Gelukkig is het nog steeds vrij lang licht en lukt het mij nog om één recept op de foto te zetten voor de zon weg is.

Woensdag
FF Weekoverzicht 5 hotdogs royaal

Ik ben home alone en heb er een beetje een baaldag op zitten. In uitgebreid koken heb ik dan nooit zin. Ik kook maar al te graag voor anderen, maar voor mij alleen? Nee. Daar ben ik vast niet de enige mee. Als avondeten eet ik hotdogs met veel ketchup en mosterd 😮

Donderdag
FF Weekoverzicht 5 sushi

Donderdagavond staat in het teken van sushi! Niet alleen eten we sushi op het leuke terras van Genki Garden (in de Amsterdamse Reguliersbreestraat), maar scoor ik ook nog eens een sushi trui bij de H&M. Dat kan bijna geen toeval zijn!

Vrijdag
Vrijdag gaan we naar Karin om een reisgidsje van Lissabon te lenen en bij te kletsen. We hebben elkaar alweer een tijd niet gezien, dus we hebben genoeg om over te praten.

Zaterdag
FF Weekoverzicht 5 yoghurt Barn
Belachelijk vroeg moet ik op om op tijd te zijn voor mijn afspraak bij de Change Laser Clinic. Als je dan toch vroeg in de Pijp bent, dan ga je natuurlijk langs de Yoghurt Barn voor een ontbijtje. De rest van de dag ben ik bezig met recepten en foto’s maken.
‘s Avonds ga ik toch nog even kijken bij Pleinvrees Festival; het was weer een mooi feestje.

Zondag
FF Weekoverzicht 5 ubuntu
FF Weekoverzicht 5 cocktails

De zondag begint heerlijk relaxt. Achterin mijn koelkast vind ik nog een rolletje Danerolles broodjes, die ik lekker vul met restjes die ik verder nog in de koelkast vind. Denk bijvoorbeeld aan prosciutto en truffelmayonaise, Boursin, chorizo met tomatensaus en Jalapeno’s en dat allemaal afgetopt met wat Parmezaanse kaas. Aanrader, echt!

In plaats van de hele dag thuis te werken en in boekjes te duiken voor onze aankomende reizen, besluit ik dat we dit ook mooi buiten kunnen doen. Ik wil nu eindelijk wel eens naar het strand! We pakken onze tassen en gaan naar Ubuntu in Zandvoort!

Druk druk druk… maar waarom?
Misschien vragen jullie je inmiddels wel af: hoe kan ze nou zo druk zijn met recepten maken en fotograferen en is daarvan zo weinig terug te zien op Flying Foodie of zelfs Instagram? Er komen niet eens foto’s van terug in het weekoverzicht? Nou, het zit zo: voor een opdrachtgever ben ik recepten aan het uitwerken en foto’s aan het maken, zodat ze onderdeel worden van een heel leuk kookboek! Hoe gaaf is dat 🙂 Ontzettend leuk en spannend, al zeg ik het zelf!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Heeeel gaaf zeg, gefeliciteerd!

  1. Mariska Author says:

   Bedankt 😀 Kan niet wachten tot het af is, ben heel benieuwd wat ze er van gaan maken en wat voor recepten er nog meer komen.

  1. Mariska Author says:

   Thanks <3

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close