FF Weekoverzicht #7

Deel met vrienden en familie

Weekverslag Texel
Van het zonnige Lissabon naar het minstens zo zonnige Texel. Een week met een kleine break, waarin gewoon gewerkt moet worden en waarin ik voor het eerst blauwe wijn drink.

Maandag
weekverslag lissabon

De week begint goed! We zitten namelijk nog een dagje in Lissabon. We eten bijzonder lekkere chocolade, maar totaal zonder schuldgevoel, want de heuvels van Lissabon zorgen voor een prima workout.

Dinsdag
Voor de vakantie leek het mij nog eens handig om een Marley Spoon maaltijdbox te bestellen. Zo hoeven we ons na de vakantie even geen zorgen te maken over het eten. Helaas had ik niet bedacht dat we maar één avond samen thuis zijn..

Woensdag
Blauwe Wijn Ginger Amsterdam

Woensdag had ik een etentje met Blog Society bij Ginger Amsterdam. Het werd een gezellige avond, vol met lekkere hapjes en drankjes. Ze hadden zelfs de blauwe wijn die ik al vaak online voorbij heb zien komen. Eindelijk kon ik hem proeven en eerlijk is eerlijk: je proeft niets van de blauwe kleur. Smaakt gewoon als witte wijn, maar het ziet er wel bijzonder uit.

Donderdag
Eten bij vrienden die ik al veel te lang niet heb gezien. Ik had nog boodschappen willen doen, maar het is te gezellig en we vertrekken pas na 22:00 uur.

Vrijdag
Paal 17 Texel
We vertrekken na het werk direct naar Den Helder, waar we de boot naar Texel nemen. Het is maar een korte vaart, zo’n 30 minuten. Verbazingwekkend genoeg zag je toch een hoop mensen uit hun auto stappen.. niet voor het uitzicht, nee, om een bak koffie en wat te eten te halen in het bootrestaurantje. Tegen de tijd dat je koffie drinkbaar is, is de boot alweer in de haven 🙂

We eten bij Paal 17, een super leuk aangekleed tentje. Hoewel het eten lekker is, duurt het allemaal een beetje te lang, zeker voor twee kleine nichtjes die we bij ons hebben. Het personeel lijkt wat vermoeid, zo aan het einde van het seizoen.

Zaterdag
Paal 15 Texel Ecomare Zeehonden Texel

Zaterdag vullen we onze dag bij Ecomare, waar we zien hoe de zeehonden gevoerd worden. We lunchen bij Paal 15 (aanrader!) en koken samen een heerlijk diner. We gebruiken hier onder andere de twee Marley Spoon gerechten voor, die we nog over hadden!

Zondag
Texel Texel

Zondag gaan we verder met relaxen; we kijken naar een paardenwedstrijd en rijden met de auto helemaal naar de andere kant van Texel, waar de vuurtoren staat. We lunchen vandaag bij Paal 9, waar de kids lekker kunnen spelen en waar we nog heerlijk genieten van het prachtige weer. Aan het einde van de dag nemen we de boot terug naar huis. De conclusie: een heerlijk relaxt weekend op Texel, maar Terschelling wint het gevecht!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. Dit is wel meteen de laatste keer dat het weekverslag op deze manier online zal komen, de volgende zal ik in een andere vorm gieten!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close