Mijn recepten in een echt bloggers-kookboek!

Deel met vrienden en familie

Xenos Bloggers Kookboek met Flying Foodie
Vandaag wil iets gaafs met jullie delen. Vanaf deze week liggen er maar liefst vier bloggers-kookboeken met daarin mijn recepten in de winkel! Zelf moet ik nog steeds een beetje wennen aan het idee: mijn recepten in een echt boek. Lees verder en ik neem je mee door de boeken waar ik aan heb meegewerkt.

Van de hele reeks boeken heb ik aan vier titels meegewerkt. Titels die ook helemaal bij mijn blog passen: Comfort Food, Foodtruck Bites, Cocktail Time en Lekker en Snel. In ieder boek vind je recepten van ongeveer 8 verschillende foodbloggers. In de zomer ben ik er flink druk mee geweest, maar het resultaat mag er dan ook echt zijn. Niet alleen mijn eigen recepten, maar ook die van mijn collega bloggers zien er heel erg lekker uit. Ik ga zeker wat recepten van de anderen zelf maken!

Comfort Food

Xenos bloggers kookboek comfort food
Xenos Bloggers kookboek Comfort Food

Comfort food: wie is daar nou niet gek op? Zeker niet voor elke dag, maar gewoon soms, om jezelf even te belonen of op te vrolijken. In dit boek vind je zes recepten van mijn hand en mijn favoriete recept is die voor de chocolade-pindakaas bars.

Foodtruck Bites

Xenos bloggers kookboek Foodtruck Bites
Xenos Bloggers Kookboek Food Truck Bites

Foodtrucks verkopen allerhande heerlijke hapjes. Nu kun je hier ook thuis van genieten, met het kookboek Foodtruck Bites. In dit boek vind je vijf recepten van mijn hand. Mijn favoriet is absoluut de ramenburger, die ik speciaal voor dit kookboek in een nieuw jasje stak.

Cocktail Time!

Xenos bloggers kookboek Cocktail time
Xenos Bloggers Kookboek Cocktail Time
Cocktail Time is een boek vol met cocktails (had je niet verwacht hè ;)) met bijpassende hapjes. In dit boek vind je vijf recepten van mijn hand, waarvan er drie alcoholvrij zijn. Mijn favorieten uit dit boek zijn de gevulde Jalapeño poppers met alcoholvrije Sangria.

Lekker en Snel

Xenos bloggers kookboek
Xenos Bloggers Kookboek Lekker en snel

Altijd druk, maar wil je toch lekker en gezond eten? Dan is dit boek echt iets voor jou! In dit boek vind je vier snelle recepten van mijn hand, recepten zoals je die wel vaker tegenkomt op mijn blog: makkelijk en snel, maar wel vol smaak! Mijn favoriete recept uit dit kookboek is het recept voor frisse taco’s met kibbeling.

Waar zijn ze te koop?
De kookboeken zijn gemaakt in opdracht van Miller Media en zijn te koop bij Xenos voor 6,99 per stuk! Dat is natuurlijk een prachtige prijs voor een kookboek vol met heerlijke recepten en een harde kaft. En volgens mij ook een leuk cadeau voor de feestdagen!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Wat enorm leuk! Gefeliciteerd! Als ik terug ben in Nederland ga ik zeker even kijken bij xenos!

  1. Zeker doen, ze zijn namelijk super leuk geworden 😉

 2. Wat een fantastische mijlpaal! <3

 3. ah wat gaaf, gefeliciteerd <3

 4. Oh wat gaaf zeg! Het lijken me enorm leuke boekjes!

  1. Ze zijn stiekem nog leuker geworden dan ik had gehoopt!

 5. Wat tof zeg, gefeliciteerd!

  1. Dankjewel Anne-Marie ben er zelf ook heel erg blij mee 🙂

 6. Wauw, geweldig! Gefeliciteerd 😀

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close