Persoonlijke update: alpaca’s knuffelen, sneak peaks & mededeling

Deel met vrienden en familie

De tijd vliegt, het is inmiddels alweer midden november en dat betekent dat de feestdagen er aankomen! Je vindt in deze post een aantal ‘sneak peaks’ van wat er de komende tijd aankomt en een mededeling over de weekmenu’s. Verder kon ik de afgelopen maand eindelijk ‘alpaca’s knuffelen’ van mijn bucketlist afvinken!

⭐ De feestdagen komen er aan! ⭐

Het is koud buiten en het wordt steeds vroeger donker. Beiden niet echt mijn ding, maar het goede nieuws is dan wel weer dat de feestdagen eraan komen. Zelf ben ik echt gek op Kerst! Dit jaar komen we niet alleen met heerlijke recepten voor al je feestelijke etentjes, maar hebben we ook een speciale Kerstpagina gemaakt! Wil je in 2018 graag (deels of geheel!) vegan of vegetarisch Kerst vieren, ook dan hebben we ontzettend veel leuke en originele recepten voor je klaar staan. Vanaf december zullen we de website wat feestelijker aankleden en kun je ook complete Kerstmenu’s verwachten!

sneak peak kerstpagina

Nog niet toe aan kerst? Natuurlijk hebben we ook heerlijke Sinterklaasrecepten!

Drukte & Weekmenu’s

Het betekent wel dat ik het de komende tijd extra druk zal hebben met het maken, fotograferen en uitwerken van recepten. Daarom zal het waarschijnlijk niet lukken om elke week een nieuw weekmenu te maken voor jullie. Gelukkig staan er inmiddels meer dan 28 weekmenu’s op Flying Foodie, waarvan je er best een paar kunt hergebruiken, toch? Wel ziet het er naar uit dat er elke week een extra recept online zal komen!

🍸 Sneak peak samenwerking Rutte 🍸

Misschien is het jullie wel eens opgevallen, maar ik doe niet heel vaak aan samenwerkingen met merken. Ik heb naast mijn blog gewoon nog een fulltime baan en dat geeft mij de luxe om alleen een samenwerking aan te gaan wanneer een opdracht en merk mij aanstaan. Rutte vroeg mij of ik aan de slag wilde gaan met hun gin of jenever. Als lieverhebber van gin kon ik deze samenwerking niet voorbij laten gaan!

De post is inmiddels klaar en ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Het is ontzettend lekker geworden. Begin december (na Sinterklaas) komt het recept online, maar hier is alvast een kleine visuele sneak preview:

Rutte Old Simon Jenever Gin Genever

Ik meld trouwens altijd wanneer iets een samenwerking is, maar vaak genoeg noem ik merken gewoon omdat ik ze zelf gebruik. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld mijn recepten met Coca Cola en Boursin.

Alpaca Tea Time

Alpaca High Tea
Alpaca’s knuffelen stond al tijden op mijn wishlist. Afgelopen maand was het dan eindelijk zover: we gingen voor een high tea met alpaca’s en het stelde niet teleur. De alpaca’s staan daar lekker kalm te chillen en maken gekke geluidjes. Je mag ze aaien, knuffelen en natuurlijk hebben we ook foto’s gemaakt. Ze zijn zo lief en zacht en de hele ervaring is ontzettend ontspannend.

We moesten er een flink eind voor reizen, maar het was helemaal de moeite waard.

Dit kunnen jullie de komende periode verwachten

We sluiten deze update af met een sneak peak van de recepten die er binnenkort aan komen… En, ben jij al nieuwsgierig?

Sneak Peak recepten november

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close