Persoonlijke update!

Deel met vrienden en familie

Roze haren Maris Flying Foodie
Eindelijk weer eens een persoonlijke update, dat is lang geleden! Zo wil ik leuk persoonlijk nieuws met jullie delen, heb ik een een heerlijk reisje gemaakt, staat er een fantastische reis op de planning en ben ik geïnterviewd! Oh ja, ook nog iets over een zomerschema..

Nieuw werk!

Je ziet het op Flying Foodie niet zoveel voorbij komen, het heeft ook weinig met eten noch met reizen te maken (hoewel, ik forens wat af…), maar naast het bloggen heb ik ook nog een baan in de ICT! Mijn grote liefde naast reizen en koken. In september begin ik bij een nieuwe werkgever en ik heb er echt ontzettend veel zin in. Ik verwacht de eerste maand weinig extra energie te hebben, dus je zult mij wat minder actief voorbij zien komen op social media!

Interview met OERei

OERei heeft mij geïnterviewd! Super leuk. Het ging natuurlijk over eieren: mijn lekkerste eitje, favoriete bereiding, beste hotspots om ei te eten, maar ook over een duurzamere wereld. Ik vond het heel leuk om dit interview te doen, want ei is het eerste product waarbij ik op diervriendelijkheid ben gaan letten.

Lees het interview hier!

Maris Canggu Flying Foodie.

Berlijn

Afgelopen weekend was ik in Berlijn! We bezochten de Teufelsberg, hebben heerlijk gezwommen in een oude hangar die nu omgetoverd is tot zwemparadijs en dronken (genoeg!) cocktails in Oost-Berlijn. Hoewel het mij tijdens deze reis vooral ging om te genieten met vrienden en goed te ontspannen, heb ik toch weer een leuke hotspot gevonden en ga ik zeker schrijven over de Teufelsberg. Houd mijn blog dus in de gaten!

Zonsondergang Berlijn Klunkerkranich
(deze foto is afgelopen zondag gemaakt vanaf Klunkerkranich waar ik al eerder over schreef)

In het zwemparadijs (Tropical Island) heb ik weinig foto’s gemaakt (want.. zwembad) en ik was ook niet van plan om hier over te schrijven. Maar omdat ik er veel vragen over heb gekregen, ga ik alsnog kijken of ik er iets over kan plaatsen!

Teufelsberg berlijn

Zomer Schema

In de maand augustus hou ik een zomerschema aan. Normaal gesproken komen er gemiddeld 2 recepten, een weekmenu en één andere post online per week, maar in augustus doen we een stapje terug. Er zullen slechts 2 posts per week online komen (op maandag en dinsdag) en geen nieuwe weekmenu’s. In september zullen we weer op het oude ritme verder gaan!

Thailand

Deze zomer ga ik naar Thailand op vakantie! Echt een land met een speciale plek in mijn hart. De oplettende lezer zal door hebben dat ik in februari ook al in Thailand was. Toen was ik samen met mijn pa op citytrip naar Bangkok! Nu ga ik weer een totaal ander deel van het land bekijken en ga ik onder andere voor de eerste keer naar Ko Samui.

Grand palace bangkok muur met gouden beelden

Wil je meegenieten van de reis? Check dan zeker mijn Instastories!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. oh thailand ik ben echt zwaar jaloers! leuk dat je dit hebt gedeeld en alvast veel plezier daar

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close