Weekly Highlights #1

Deel met vrienden en familie

Oesters
Een persoonlijk weekoverzicht in een nieuw jasje! Vanaf nu alleen nog de hoogtepunten van de week, dus hopelijk ook nog eens veel leuker om te lezen! Deze week gingen ze allemaal over eten.

Gin Neo 
Gin neo
Woensdag ga ik met vrienden uit eten bij Gin Neo in Amsterdam. Het ene gerechtje is nog mooier en smaakvoller dan de andere. De inrichting is een combinatie tussen modern en klassiek. Ondanks dat de ruimte vrij klein is en veel beton heeft, heeft het restaurant absoluut een goede akoestiek. Het menu is 35 euro per persoon voor 5 gangen en je wordt dan helemaal verrast. Wij namen er nog oesters met passievruchtenschuim bij en die waren echt super goed. Lekker stevig en niet te zout! Hmmm 🙂

BBQ in de herfst
Brrr koude dagen

Hoewel ik in mijn hoofd al bezig ben met herfstrecepten en stiekem al een beetje met de kerst, is het buiten nog heerlijk weer.  Zo lekker zelfs dat we besluiten om met vrienden te gaan BBQ-en. Het enige nadeel van een BBQ in de herfst is dat het zo vroeg donker wordt en daarmee wat sneller afkoelt. Alles beter natuurlijk dan regen en storm tijdens het grillen!

Alle recepten af!
Citrusvruchten 

In het weekend schiet ik de laatste foto’s voor mijn opdrachtgever. Het gaat ontzettend goed en de gerechten waar ik het meest tegenop zie, gaan juist super goed! Ik denk zelfs dat het één van de beste foto’s uit de reeks is geworden. Nu in spanning afwachten, oh ja, en natuurlijk nog wat recepten uitschrijven!

Wat waren de hoogtepunten van jouw week?

Benieuwd naar de vorige weekoverzichten? Die vind je hier!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close