Weekly Highlights #10

Deel met vrienden en familie

Flying Foodie met kerstboom op Veluwe
Deze week voelde het al een beetje als Kerst! Make it a December to remember.

Opening House of Belvedere

house-of-belvedere-vodka
Deze week was de opening van House of Belvedere in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Ik heb een aantal lekkere cocktails geproefd en daarbij inspiratie opgedaan voor nieuwe cocktails met wodka. Hopelijk kan ik ze snel met jullie delen. The House of Belvedere is van vrijdag 9 december tot en met donderdag 22 december geopend voor de consument. De winkel is een samenwerking met Sterk, één van mijn favoriete avondwinkels in Amsterdam, waar je terecht kunt voor heel veel soorten dranken.

Zelf kerstboom hakken

Weekly Highlights 10 kerstboom op de veluwe
Ik ben gek op Kerst en daar hoort voor mij een kerstboom bij. Een echte kerstboom. Normaal gesproken gaan we altijd naar Tuin Centrum Osdorp om een mooie boom uit te zoeken, maar dit jaar zijn we naar de Veluwe geweest om zelf een boom te zagen en mee naar huis te nemen. Zie hier onze zielige, beetje kromme, outkast boom, met liefde opgenomen in ons gezin!

Heel veel lekkere etentjes

Deze week stond mijn agenda bomvol met leuke etentjes. Woensdag ging ik gezellig met mijn collega’s eten in Utrecht. Donderdag at ik samen met een vriendin heerlijke zeevruchten aan de bar van Ron Gastro Paris (aanrader!). Vrijdag kon ik wat nieuwe gerechten uitproberen op gasten bij mij thuis en zaterdag at ik super heerlijke bao’s bij vrienden thuis. De komende week maar weer veel groentes eten 😉

Wat was het leukste van jouw week? Heb je al een kerstboom in huis?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. wat een leuk overzichtje en foto’s! love it, fijne week nog verder

  2. Oh wat leuk, je eigen boom omhakken. Ik zag al zoiets voorbij komen en je had het ook al gezegd. Superleuk! En liefde voor wodka en Sterk dus daar moet ik heen!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close