Weekly Highlights #2

Deel met vrienden en familie

FF opgeruimde keuken
Het was een drukke week, maar gelukkig was er nog genoeg tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen. Iets met massages en freak shows.

Massage bij het Massagehuys

Weekly Hightlight FF Massagehuys

De laatste tijd was het op alle vlakken wel druk. Werk, blog en privé; het kwam allemaal samen en dat begon ik ook in mijn lichaam te voelen. Als ik op reis ben (en dan vooral in Azië) laat ik me regelmatig masseren, mooi moment om dat ook eens in Nederland te laten doen. Na een flinke zoektocht, ik wilde namelijk een echte salon, in Amsterdam, die betaalbaar is (geen 100 euro per uur), goede reviews heeft en eentje die niet alleen s’avonds en in het weekend open is, kwam ik uit bij het Massagehuys.

De salon is erg mooi. Niet heel groot, maar heel fijn ingericht. Je voelt je gewoon rustig worden als je binnen stapt. De massageruimtes zijn net kleine huisjes, die mij een beetje aan stoffen strandhuisjes deden denken. Niet alleen na de massage, maar ook zeker de dagen erna voelde ik me een stuk meer ontspand. Het is zo goed bevallen, dat ik meteen een nieuwe afspraak heb geboekt voor volgende maand.

Eindelijk weer een opgeruimde keuken / woonkamer
FF opgeruimd huis

De afgelopen weken was ons huis echt een rommel en dan met name in het weekend. Overal lagen borden, bekers, placemats, prikkertjes, ondergronden en nog meer van dat soort dingen. Ik geef toe, ik ben best wel een chaoot, die niet bepaald gek is opruimen. Normaal wordt het dezelfde dag opgeruimd, maar als je toch weet dat je de volgende dag verder gaat, heeft het niet zo’n zin om alles weer terug in kasten te gaan leggen en de tafel weer terug op zijn plek te schuiven.

Nu alle foto’s voor mijn project zijn geschoten kon alles weer opgeruimd worden. Eindelijk zag ik weer terug wat een fijn en mooi huis ik toch heb. Lekker cliché, maar een opgeruimd huis geeft toch wel een opgeruimd gevoel.

Freakshow Escape Room
FF de centrale Delft

In totaal heb ik inmiddels vijf escape rooms gedaan, waarvan al drie met dit groepje vrienden en nog twee met andere vrienden. Tot nu toe was mijn favoriete escape room de Escape through time van Boom Chicago. Die was niet alleen heel goed opgezet, maar ook best spannend. Van vrienden die wel vaker escape rooms doen kregen we de tip om eens te gaan kijken bij de Freakshow of The Dentist in Delft. We gingen voor de Freakshow en wat was het een spektakel zeg! Zeker één van de leukste escapes rooms die we gedaan hebben. Vol adrenaline kwamen we eruit.

De foto heb ik genomen in De Centrale, waar we na de escape room een hapje gingen eten (in de escape rooms mag je absoluut geen foto’s maken!). Een erg sfeervolle tent. Het eten vond ik persoonlijk wat prijzig voor wat je ervoor kreeg, maar de locatie maakte een hoop goed!

Wat waren de highlights van jouw week?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Leuk zo’n artikel! Zo kan je toch delen wat je hebt meegemaakt zonder ellenlange teksten of veel foto’s. Goed idee!

    1. Precies! Niemand zit er op te wachten elke week te lezen dat ik de hele week op kantoor heb gezeten.

  2. Ik heb nog nooit een escape room gedaan! toch maar eens over nadenken dan

    1. Je kan het altijd een keer proberen, tenzij je echt een hekel hebt aan puzzels 🙂

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close