Weekly Highlights #4

Deel met vrienden en familie

Winactie Foodless Kookboek
Deze week was wellicht niet mijn beste week, maar toch heb ik nog twee erg leuke nieuwtjes voor jullie, waaronder een winactie!

Winactie: Kookboek Foodless

Vorige week stelde ik jullie aan onze nieuwe gastblogger voor: Adinda. Deze week kwam haar eerste post online en dat was de review van het kookboek Foodless. Om dit een beetje te vieren hebben we besloten een Facebook winactie te houden, waarbij jij je eigen exemplaar van dit kookboek kunt winnen! De winactie loopt nog 24 oktober, dus doe gerust mee op de Flying Foodie Facebookpagina!

Gastblogger bij Dejlig

Flying Foodie gastblogger Dejlig

Op Facebook zag ik een oproep van Karen voorbij komen, waarin ze aangaf opzoek te zijn naar een vaste foodblogger voor Dejlig. Nu volg ik Dejlig al een tijdje en het leek mij heel leuk om te doen. Gelukkig dacht Karen er ook zo over en ben ik het geworden! Om de week zal een een recept van mij op Dejlig verschijnen. Ik zal jullie uiteraard ook hier op de hoogte houden van mijn gastblogs bij Dejlig!

Voor de rest waren er weinig highlights deze week, ik ben namelijk het grootste gedeelte van de week ziek geweest. Niets aan te doen, volgende week wordt vast een betere week!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Ik ben heel blij dat je mijn team komt versterken! Kijk er nu al naar uit!

  2. hmm ik ben erg benieuwd ernaar!

  3. Super leuk dat je op Dejlig gaat gastbloggen. Jullie stonden beide al in mijn bloggers top 10, samen is vast helemaal goud.

    1. Wat lief dat je dat zegt 🙂

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close