Weekly Highlights #5

Deel met vrienden en familie

ff-weekly-highlights-5
De dagen worden korter en flink kouder. Maar dat betekent niet dat er geen hoogtepunten zijn; ik heb er deze week zelfs vijf! En ik zat ook weer eens op Instagram en Snapchat, zoals je op de foto’s hierboven kunt zien 😉

Eerste gastblog op Dejlig online!
Woensdag was het dan zover: mijn eerste gastblog ging live op Dejlig. Speciaal hiervoor heb ik een heerlijke herfst risotto gemaakt. Nieuwsgierig naar het recept? Dat vind je hier: Herfst Risotto.

Foodiebox Herfst
Foodiebox Herfs
Van de zomer kreeg ik ook al een foodiebox binnen, met als thema ‘zomer’ en die inspireerde mij toen tot het heerlijke recept: Flammkuche Calzone met kip en aubergine. Dit keer was het een herfstbox. Gelijk zag ik dat mijn favoriete deegmerk er ook tussen zit, Tante Fanny. Dat deeg is wat mij betreft een aanrader, het werkt erg prettig en heeft een goede smaak.

Eindelijk weer naar de kapper
ff kapper geweest
Naar de kapper gaan is bij mij altijd een dingetje. Ik stel het altijd veel te lang uit. Gelukkig kon ik op het nippertje terecht bij mijn favoriete kapper, alleen dan moest ik er wel op zaterdag al om 9:00 uur zijn. Het resultaat was het vroege opstaan in het weekend helemaal waard :).

Bezoekje Change Laserclinic
Change Laserclinic
Dit weekend was het weer tijd voor een bezoekje aan de Change Laserclinic. Hier hebben jullie al vaker over kunnen lezen in mijn weekverslagen. Waarom is dit een hoogtepuntje? Nou, het is heel fijn om weer een stap dichter bij het eindresultaat te zijn!

Massage & Brunch
Massage en ontbijt
In mijn eerder verschenen weekly highlights (deze) had ik al aangegeven dat ik na mijn eerste massage bij Het Massagehuys direct een nieuwe massage boekte. Zondag was het weer zover en ik keek er al de hele week naar uit. Deze keer ging ik voor een ‘energizing massage’ en het was weer heerlijk. Daarna heerlijk gebruncht bij Zurich (hun Zurich ontbijt is echt een dikke aanrader) en boodschapjes gedaan bij Stach. Zo’n heerlijk ontspannen begin van de zondag zorgt ervoor dat ik me goed klaar kan stomen voor de week die komt.

Wat was het hoogtepunt van jouw week?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Leuke fotootjes weer, love it

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close