Weekly Highlights #8

Deel met vrienden en familie

Mooie tafelaankleding AYNIF
Deze week had ik een evenement met veel bubbels, een evenement met alles rondom eten en een leuk hoogtepunt op Facebook. Kijken jullie weer mee naar de hoogtepunten van de week?

Freixenet Night Out
freixenet-night-out

Vrijdagavond zijn Adinda en ik uitgenodigd door Freixenet voor een Night Out in de Undercurrent in Amsterdam Noord. Dit is natuurlijk al een toffe, sfeervolle locatie (de Undercurrent is een soort van woonboot), maar het was ook nog eens heel sfeervol aangekleed. De zaal lag vol met Fatboy’s waarop we heerlijk (uiteraard onder het genot van een glas bubbels) de film Vicky Cristina Barcelona bekeken. Zowel de bubbels, als de film zijn zeker aanraders!

All you need is food
vis-op-all-you-need-is-food

Vrijdag was er nog een leuk evenement: ‘All you need is food’ in Zaandam. Het was even gedoe om een parkeerplek te vinden, maar eenmaal binnen kon de inspiratie beginnen. Het hoogtepunt voor mij was toch wel de workshop van het Nederlands Visbureau. Wisten jullie bijvoorbeeld dat een schol niet plat geboren wordt? Ze worden gewoon rond geboren, maar op een gegeven moment vallen ze om en gaan ze zo verder met leven. Bizar! Binnenkort wil ik jullie meer vertellen over vis!

Mijlpaal op Facebook
flying-foodie-facebook-pagina-header

Teruggekomen van mijn reis door Maleisië en Singapore stond er op Facebook een leuke verrassing op mij te wachten. In mijn afwezigheid heeft de Flying Foodie Facebookpagina de 1000 volgers aangetikt! Super leuk dat er zoveel mensen zijn die net als ik gek zijn op koken, reizen of natuurlijk op allebei!

Het was een heerlijke week. Helaas heb ik een virusje opgelopen en eindigde de week wat minder, maar ach, daar komen we ook wel weer overheen. Wat was het hoogtepunt van jouw week?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. He wat jammer dat ik je ben misgelopen bij Aynif vrijdag. Had ook een uitnodiging voor Freixenet maar ging pas om 20.30 uit Zaandam weg.

    1. Inderdaad jammer! Komt vast nog wel een evenement waar we beide aanwezig zijn :)!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close