Weekly Highlights #9

Deel met vrienden en familie

Brunch Metropolitan met norwegian eggs
Wat een heerlijke, kleurrijke week, waar de kerstsfeer al een beetje in zat en er veel complimentjes in ontvangst genomen mochten worden. Nieuwsgierig waar ik het over heb?

Helemaal in de kerstsferen

Kerstinspiratie voor de komende weken
Deze week zijn we alweer begonnen aan de decembermaand. Als foodie is dat misschien wel één van de leukste maanden van het jaar: nog meer mogelijkheden om je extra uit te sloven in de keuken. Ik ben voor jullie dan ook de laatste twee weekenden extra de keuken in gedoken. De komende weken kunnen jullie dus extra veel recepten verwachten en ik hoop jullie te inspireren voor de feestdagen.

Denk aan een twist op de klassieke tiramisu, heerlijk gevulde paddestoelen, truffel risotto, vijf tips voor bubbels onder de 10 euro en nog veel meer!

Lekker kleurtje erin

Nieuw kleurtje rose haar
Na veel dubben en uitstellen is nu eindelijk de knoop doorgehakt over de kleur voor onze muur in de woonkamer. We hebben hem River Blue geverfd en niet alleen de achterwand, maar ook een strook langs de muur en op het plafond. Zo hebben we met kleur een nisje gecreëerd.

Daarnaast ben ik ook nog naar de kapper geweest voor een kleurtje in mijn haar. Subtiele roze plukjes, want de vorige keer is dat mij ook zo goed bevallen 🙂

Heel veel leuke reacties

Xenos Bloggers Kookboek met Flying Foodie
Vorige week lagen dan eindelijk de kookboeken waaraan ik ook heb meegewerkt bij Xenos en mocht ik het met de wereld delen. Dit levert heel veel leuke reacties op van familie, vrienden, collega’s, lezers en nog heel veel meer mensen. Super leuk natuurlijk :). Ik kan zelf ook niet stoppen met het bladeren in de boeken. In het weekend ben ik nog even langs Xenos gegaan om te kijken hoe ze er bij staan en natuurlijk om in de andere boeken te spieken.
Binnenkort hou ik een winactie op zowel mijn Facebookpagina als op Instagram. Hou die dus goed in de gaten als je kans wilt maken!

Wat was het hoogtepunt van jouw week? En heb je al zin in Kerst?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. we zijn super trots op je xxx

  2. Gaaf die roze plukjes in je haar!

    1. Ja he? Ben er zelf ook heel blij mee. Heb al eerder roze in mijn haar gehad en ik begon het weer te missen.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close