Weekly Hightlights #3

Deel met vrienden en familie

Flying Foodie Logo
Wat een week was het weer! Dat er zoveel leuks in een week kan gebeuren :). Van gegrilde kip naar de poffertjes en van het nieuwe logo naar een nieuwe gastblogger!

Gegrilde kip eten bij George

weekly george bistro grilkip
Ken je dat, dat je heel erg trek in iets specifieks hebt? Andere opties voor eten, die normaal gesproken ook heerlijk zijn, wil je dan niet meer horen. Zo had ik van de week echt enorme zin in gegrilde kip. Niet echt een gerecht dat je zelf na een lange werkdag in elkaar draait. Gelukkig kun je ook echt heerlijke gegrilde kip eten bij George Bistro en laat dat nou bij mij in de buurt zitten! Gelukkig hadden ze nog een tafeltje vrij en kon er al snel gesmuld worden.

Meer weten over George? Check deze de post: George Bistro | Brunch tot Burger

Housewarming

FF weekly highlight
Deze zomer zijn mijn ouders verhuisd. Er moest flink wat gebeuren aan het huis, maar ze zijn er inmiddels heel erg blij mee. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Ze pakten het groots aan, zo was er zelfs een heuse poffertjeskraam! Geweldig. De avond werd ook nog eens afgesloten met wat vuurwerk en laat ik nou gek zijn op vuurwerk :).

Gastblogger Adinda
Flying Foodie Gastblogger Adinda

Adinda ken ik al jaren. We delen een passie voor lekker eten en reizen en dat zijn natuurlijk wel de minimale eisen aan iedereen die meewerkt aan Flying Foodie. Daarbij kan ze ook nog eens ontzettend goed en inspirerend schrijven. Haar Bourgondische roots liggen in Limburg, maar tegenwoordig woont ze de helft van haar tijd in Amsterdam en de andere helft in Detroit.

Binnenkort kunnen jullie de eerste post van haar verwachten.

Elle eten deelt recept van Flying Foodie

Flying Foodie op Elle eten
Toen ik het mailtje binnen kreeg moest ik toch wel even knipperen met mijn ogen. Elle eten vroeg aan mij of ze een recept van me mochten delen op hun website?! Nou moeten jullie weten dat de Elle Eten één van mijn favoriete tijdschriften is. Voor de zekerheid checkt ik of het wel echt was en niet één of andere grappen maker, maar nee hoor het is echt. De lezers van de Elle Eten website kunnen nu ook kennis maken met onze heerlijke Tony Chocolony Salted Caramel Chocolatemousse!

Nieuw logo!!!!

Flying Foodie Logo
Samen met Leontine ben ik er al een tijdje mee bezig geweest, maar deze week was het dan eindelijk zover: ik kon mijn nieuwe logo in gebruik nemen! Ik wilde een strak logo met een beetje versiering, liefst in zwart wit. Uiteraard moest het logo duidelijk maken dat Flying Foodie over eten en reizen gaat. Ik vind dat Leontine een prachtig logo voor Flying Foodie heeft gemaakt. Ook heel leuk dat het papieren vliegtuigje, dat ik al op mijn Facebookpagina gebruikte, weer is teruggekomen.

Wat vinden jullie van het nieuwe logo?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Zooooooo cool dat ze recept delen. Dit is wel ff een dingetje. Gefeliciteerd!!! XOXO

    1. Ja gaaf hė? Moest echt wel even mezelf knijpen 🙂

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close