De 10 populairste recepten van 2017

Deel met vrienden en familie

Populairste recepten van 2017 Flying Foodie
Welke recepten werden er in 2017 het meest bekeken en daarmee waarschijnlijk ook het meest gemaakt? Na de statistieken te hebben bekeken, kunnen we onze top 10 populairste recepten van 2017 met jullie delen!

Zelf heb ik zo mijn eigen favorieten (die hebben jullie al eerder kunnen bekijken), maar dit zijn de favorieten van de lezers van Flying Foodie. Deze recepten zijn niet allemaal in 2017 voor het eerst online gekomen; er zitten een paar echte klassiekers bij!

10. Zalm Spinazie Pasta

Snelle Zalm Spinazie Pasta
Zalm en spinazie blijven een winnende combinatie. Dit keer niet in een frittata, maar in een pasta. Lekker, simpel en heel snel te maken. Heel begrijpelijk dat jullie hier zo vaak mee aan de slag gingen!

9. Tiramisu zonder alcohol en ei

Recept Tiramisu zonder alcohol en eieren
Het zal je niet verbazen dat dit recept tijdens de feestdagen extra populair was. Deze tiramisu zonder rauwe eieren en zonder alcohol is makkelijk te maken en voor (bijna) iedereen geschikt!

8. Courgettesoep met Boursin

Courgette soep met Boursin

Simpel, maar zo lekker.

7. Gezond ontbijten met kwark

Gezond ontbijten met kwark mango kokos en munt

Hoewel ontbijt recepten duidelijk in de minderheid zijn op Flying Foodie, is het toch gelukt om er een in de top 10 te krijgen.

6. Salted Caramel chocolademousse

Salted Caramel Chocolademousse
Salted Caramel chocolademousse die te maken is met slechts twee ingrediënten. De eerste keer dat ik deze mousse maakte, wist ik al dat dit een succes zou worden. En jullie waren het met mij eens! Bij ons stond deze heerlijke mousse beiden Kerstdagen op tafel. Van alle kanten krijg ik berichten over hoe lekker deze mousse is; ik vermoed dat we hem volgend jaar weer terug zullen zien!

5. Zalm Spinazie Frittata

recept Spinazie Zalm frittata
Deze heb ik zelf al tijden niet meer gemaakt (misschien wel helemaal niet in 2017?). Jullie daarentegen wel! Binnenkort maar weer eens in de oven schuiven! Het recept lijkt heel erg op de spinazie zalm pasta, maar dan in een koolhydraatarme vorm.

4. Honeycomb

Honeycomb recept
Geïnspireerd door Masterchef maakte ik Honeycomb. Daar was ik zeker niet de enige in, want het recept dat ik online plaatste is ontzettend vaak gelezen. Honeycomb is super leuk om te maken, maar je moet wel heel erg uitkijken. Ik hoop dat niemand zijn vingers verbrand heeft tijdens het maken van dit recept.

3. Pasteibakjes met Brie, Honing en Tijm

Recept kerst voorgerecht Pasteibakjes Brie Honing Tijm
Deze heerlijke, maar toch super simpele pasteibakjes met brie zijn een ware hit. Dit recept was zonder twijfel het populairste recept tijdens de feestdagen op Flying Foodie. Ik ben heel benieuwd hoe populair de zoete pasteibakjes volgend jaar zullen zijn, of dat deze hartige versie het toch het beste blijft doen.

2. Magische Vanille Cake

Magische vanille cake met drie lagen
Dit recept doet het eigenlijk het hele jaar door wel goed. Eerlijk is eerlijk, een lekkere vanille taart kan ook echt het hele jaar door wel!

1. Gele courgettesoep

Gele Courgette soep met pijnboompitten
Stiekem is deze soep ook net zo goed te maken met groene courgettes, dus je hoeft echt niet te wachten tot de gele courgettes weer verkrijgbaar zijn. Het idee van gele courgettesoep spreekt jullie heel erg aan, want het was veruit het meest bezochte recept van 2017!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close