10 populairste recepten van 2020

Deel met vrienden en familie

De populairste recepten van 2020 – Nu 2020 voorbij is kunnen we de statistieken bekijken en onze top 10 populairste recepten van dit jaar met jullie delen! Welke recepten werden er in 2020 het meest bekeken en daarmee waarschijnlijk ook het meest gemaakt? Het is een heerlijke gevarieerde lijst geworden en er staan zeker een paar verrassingen tussen!


Nieuwsgierig naar de eerdere jaaroverzichten? We hebben ook een overzicht van 201420152016, 2017 en 2019

De 10 populairste recepten van 2020

We tellen terug van 10 naar 1.

10. Basisrecept botercrème (frosting)

Basis recept botercreme frosting

Hoewel dit recept absoluut niet nieuw is, kwam het niet eerder in de top 10 terecht. Zou dit te maken hebben met het feit dat we in 2020 massaal zijn gaan bakken?

9. Tiramisu zonder alcohol en eieren

Recept Tiramisu zonder alcohol en eieren

In mijn directe omgeving wordt er wel eens gevraagd of het niet eens tijd is voor een nieuwe foto.. ik vermoed dat er een dubbel motief is. Als ik deze nog eens maak, moet er natuurlijk ook geproefd worden. Een echte Flying Foodie klassieker!

8. Plakkerige Cola Kip (zo lekker!)

Sticky coca cola kip

Sweet, sticky en super simpel te maken. Coca cola, kip, sojasaus, knoflook en een dosis geduld is alles wat je nodig hebt om dit recept te maken.

7. Koolhydraatarme wraps met slechts 4 ingrediënten

KOOLHYDRAATARME WRAPS

Je wilt minder koolhydraten eten, maar bent gek op wraps? Dan is dit recept de oplossing!

6. Hartige courgette pannenkoekjes (koolhydraatarm)

Koolhydraatarme courgette pannenkoekjes glutenvrij

Lievelingsrecept! Deze staat regelmatig bij ons thuis op het menu en zo te zien ook bij jullie! Heerlijk basisrecept waar goed mee te variëren valt.

5. Snelle jus zonder vlees EN zonder zakjes

vegetarische jus zonder vlees

Nederlanders zijn gek op jus, maar als je dit zonder pakjes en zakjes wilt doen en ook nog eens een gerecht hebt zonder vlees, wat dan? Dit recept helpt heel veel mensen om dan toch een lekkere jus te krijgen.

4. Gevulde kipfilet met Boursin en spek uit de oven

Kipfilet gevuld met boursin en omwikkeld met spek

Gevulde kipfilet met Boursin en spek uit de oven is absoluut één van mijn favoriete gerechten. Een lekker ziltig en sappig kippenborstje, waar je bijna niets voor hoeft te doen. Insnijden, volproppen, omwikkelen en de oven in gooien! Ik ben duidelijk niet de enige die hier van kan genieten, want hij staat ook dit jaar weer heel hoog in de top 10.

3. Gegrilde paprika risotto met burrata!

Gegrilde paprika risotto met burrata

Via via krijg ik regelmatig te horen dat dit recept wordt gemaakt. Het is ook het recept waar ik de meeste foto’s van ontvang! Komend jaar hoop ik met nog veel meer risotto recepten te komen, want tja, voor risotto alleen maar heel veel liefde!

2. Indonesisch gehaktbrood met pindasaus

Indonesisch gehaktbrood met ei

Vorig jaar stond de Mexicaanse variant nog hoog in de lijst, dit jaar gaan jullie voor het Indonesische gehaktbrood, met in het midden lekkere gekookte eieren en bovenop natuurlijk een dikke laag pindasaus. Wat een feest!

1. Super lekkere koolhydraatarme bloemkool Mac & Cheese

Glutenvrij en koolhydraatarme bloemkool mac n cheese

Massaal gingen jullie dit jaar aan de koolhydraatarme bloemkool Mac ’n Cheese. Ik kan jullie geen ongelijk geven, want het is echt heerlijk met al die smeuïge kaas. Ik denk dat ik deze zelf binnenkort ga maken met alle restjes kaas van Kerst en Oudjaar!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close