5 Populairste recepten van 2014

Deel met vrienden en familie

Afgelopen jaar kwam er elke vrijdag een recept online. Hoewel ze natuurlijk allemaal heerlijk zijn, was een aantal recepten duidelijk populairder dan andere. Ik heb voor de jullie de 5 Populairste recepten van 2014 op een rij gezet!

1. Luie Zalm Spinazie Pasta
Snelle Zalm Spinazie Pasta

Er is geen twijfel over mogelijk: dit is absoluut het populairste recept van 2014. Dagelijks wordt dit recept door vele van jullie gelezen. Veel lezers van dit recept komen ook binnen via Google zoekacties. Schijnbaar ben ik niet de enige die gek is op de heerlijke combinatie van Spinazie, Zalm, Boursin en Pasta!

2. Maak kennis met Freekeh + Recept
Freekeh heerlijk recept

Het had niet veel gescheeld of het recept met Freekeh had op 1 gestaan. Hoewel Freekeh nog relatief onbekend is in Nederland (we zijn pas net gewend aan Quinoa), wordt er toch heel veel op gezocht. Terecht, want het is echt een heerlijk product. Eén keer in de zoveel tijd zien we een enorme piek in de zoekopdrachten naar dit recept. Wellicht omdat het dan toevallig in de Bonus is?

Italiaans hapje: Aubergine Bruschetta
Italiaans hapje aubergine bruschetta crostini

Ik ben gek op bruschetta’s en ik sta hierin niet alleen. Hoewel de tomaten bruschetta mijn absolute favoriet blijft, was het recept voor de aubergine bruschetta veel populairder. Super simpel te maken en echt een feestje voor je mond. De smaakvolle foto zal ook wel hebben bijgedragen aan de populariteit, ik krijg er helemaal trek van. Snel weer de aubergines op de boodschappenlijst zetten.

4. Vis met een knapperig korstje
Vis met knapperig korstje

Nog een recept met vis in de top 5 en ditmaal eentje uit de oven. Dit recept geeft echt een heerlijk korstje aan je vis. Lekker licht en luchtig en in een handomdraai gemaakt. Geen zin in vis, maar lijkt het korstje je toch wel wat? Op een stuk kip smaakt hij ook echt heerlijk!

5. De lekkerste Glühwein
Recept voor de lekkerste Glühwein

Pas in december online gekomen en toch nog in de top 5 van 2014 beland! Glühwein wordt steeds populairder in Nederland. Hoewel het vooral geassocieerd wordt met kerstmarkten, maak je de lekkerste glühwein gewoon thuis met dit recept en geniet je er gewoon de hele winter van! Niet alleen met kerst!

2014 was een heerlijk smaakvol jaar. Wat voor recepten zouden jullie graag terug willen zien in 2015?

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close